středa 13. června 2018

Podložka pod pračku

Antivibrační podložka pod pračku 60x45x6cm. Podlozka pod pracku - super. To sa Vám páči: Protismykova, tlmi hluk.


Kupil som aj druhu podlozku, ktoru mam v kufri auta a je skvela kedze je protismykova a tovar v kufri drzi na mieste. Inštalácia týchto rohoží je veľmi jednoduchá a akonáhle sú na mieste, nevyžadujú údržbu.

Jedná sa o najlepšie antivibračné podložky pod práčku na trhu za túto. Moderní pračky bývají poměrně tiché. Pokud vlastníte jeden ze starších modelů, nebo se vám váš spotřebič zdá příliš hlučný, zkuste si pořídit podložku pod pračku na snížení vibrací. Tlumící antivibrační podložka pod pračky z kvalitní recyklované gumy.


Ideální jako tlumící deska pod pračku , ledničku, myčku a sušičku. Zabraňuje hluku, tlumí vibrace a omezuje rušení sousedů. Tlmiaca anti-vibračná podložka pod práčku Tlmiaca antivibračná podložka ochráni Vašu práčku a zabráni hluku, ktorý pri praní alebo žmýkaní Vaša práčka vydáva.


Nakupujte online a šetřete čas i peníze.

Dodáme kamkoliv v rámci ČR. Je univerzálně použitelná, spolehlivě zajišťuje proti sklouznutí a tlumí hluk a vibrace. Pryžová podložka pod pračku je typ antivibrační podložky, která zamezí nežádoucím otřesům, které pračka způsobuje. Prodlužuje životnost pračky i podkladu, na kterém je pračka položena. Je vhodná pod jakýkoliv typ pračky, ať už automatické pračky klasické, nebo i pračky se sušičkou.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. PODLOŽKA POD PRAČKU 60x45xCM Nové ! Nový, kvalitní výrobek. Stabilizuje spotřebič na daném místě a redukuje vibrace a hluk. Tyto antivibrační podložky ochrání Vaši pračku a zabrání hluku, který při praní nebo ždímání Vaše pračka vydává.


V tu nejnevhodnější dobu praskne lednička nebo mrazák a místo kuchyně máte bazén. Okapnice pod lednici nebo mrazák je účinným nástrojem, jak těmto. Tlumící nohy pro pračku se využívají, pokud chcete utlumit vibrace a ochránit podlahu v koupelně nebo jiné místnosti, kde máte umístěnou pračku. Jedná se o gumové podložky, které absorbují vibrace a udržují spotřebič na podlaze na svém místě.


Gumové tlumící podložky pod nohy pračky LG pro pevné podlahy jako dlažba atd. Speciálně tvarované gumové nožičky stabilizují spotřebič na určeném místě a redukují vibrace a hluk. Medzikusy práčka - sušička.

Tyto gumové podložky zároveň chrání podlahu před poškrábáním. V balení najdeš ks těchto nožiček kulatého tvaru. Nožičky mají bílou barvu, takže dokonale splynou s pračkou a nenaruší vzhled Tvé koupelny.


S chráničem podlahy KOLON se vyhnete nepříjemným stopám a škrábancům, které mohou vznikat zejména na měkkých podlahách. KOLON je podložka z průhledného tvrdého plastu, která bude vaši podlahu chránit při tahání a posouvání židlí, nábytkových koleček, či před špinavými podrážkami a ostrými podpatky. Tlmiaci antivibračná podložka z kvalitnej gumy pod práčku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky