středa 20. června 2018

Konvice philco

Konvice philco

Philco elegantní přístroj do. Varná konvice z vysoce kvalitní nerezové oceli s trojnásobnou ochranou je vyrobena pro Váš maximální komfort a bezpečí. První konvice , jejíž ovládání vás bude bavit. Sklouznutím prstu nastavíte teplotu ať už pro čaj, kávu nebo dětskou kaši. Tahle konvice bude skvostným doplňkem vaší kuchyně.


Protože je konvice dvouplášťová, je asi o 4g těžší než běžné jednoplášťové plastové konvice. Elektronické ovládání je v návodu málo vysvětleno, je třeba si to odzkoušet a naučit se. Místo jemného sítka na usazeniny má konvice jen hrubé otvory ve výtoku, ale to mě nevadí. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO, jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou.


Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete. Chytrá rychlovarná konvice s regulací teploty. Nabízí totiž precizní regulaci teploty, šest provozních režimů a další praktické funkce, které v moderní domácnosti ocení každý její člen. Nastavení teploty: Ano. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Rychlovarné konvice PHILCO na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Hledáte inteligentní přístroj, který vám výrazně ušetří čas při přípravě ranní kávy, či čaje?


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Po bližším prozkoumání zjistíte, že to je ale také perfektní zpracování, ergonomické držadlo, zdravotně nezávadné nerezové provedení a bezpečnostní prvky, které dělají z této konvice užitečného pomocníka do vaší kuchyně, kanceláře, nebo na hotelu.


Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Do konvice nalijeme vodu až po maximální rysku, přisypeme vrchovatou lžíci kyseliny citronové a necháme převařit a odstavíme.


Roztok s kyselinou necháme po převaření působit minut. Poté obsah konvice vylijeme, vypláchneme a znovu naplníme tentokrát již čistou vodou a necháme opět převařit a opakovaně vylijeme. Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI.


Díky inteligentnímu podstavci už nebude žádný váš požadavek přehnaný. Konvice je vyrobena z vysoce odolného čirého skla, nerezu a kvalitního plastu. Ten zajistí velmi rychlý ohřev vody i při úplném naplnění. Topné těleso je zabudované do dna. Vážení zákazníci, od 16.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Jaký čaj máte nejraději? Vše si nastavíte tak, jak to máte rádi. Funkce převaření vody pro její sterilizaci.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky