pondělí 11. června 2018

Stroj na výrobu buttonů

Je to jednoduché - prohlédněte si náš E-SHOP s technologiemi pro výrobu, vyberte si stroj a matrici a objednejte. Příprava pro výsek motivů na placky. Stáhněte si soubor se všemi rozměry placek pro přípravu grafiky. Doporučujeme rovněž si důkladně prostudovat manuál k obsluze Vašeho stroj SuperButton, kde naleznete další detaily a tipy ohledně použití vhodného papíru, jak tisknout okraje, čemu se vyvarovat, apod. Pokud máte jakékoliv nejasnosti nebo dotazy, neváhejte se na nás obrátit, rádi se Vám budeme věnovat.


Stránka je určena jak pro jednotlivce, kteří si chtějí vyrábět placky doma, tak pro firmy, které mají zájem o produktivnější řešení této technologie.

Naleznete zde veškeré potřebné vybavení a informace pro výrobu placek od jejího grafického návrhu až po finální produkt. Stroj na výrobu placek typ č. Zkompletováním placky bez zavíracího špendlík. Manuální lis na výrobu placek.


Balení obsahuje pouze vlastní lis s kolejnicí. Součástí nejsou žádné matrice ani komponenty. Ty je třeba dokoupit zvlášť. Příspěvků: 1 témat: 14.


Pro možnost psaní diskusních příspěvků se přihlaste nebo zaregistrujte.

Vám nyní nabízí možnost vyrábět si placky v pohodlý Vašeho domova či firmy. Sada na výrobu odznaků LIGHT Sada na výrobu mm odznaků LIGHT. Tato sada lze jednoduše rozšířit dokoupením matric dalších rozměrů. Profesionální technologie a materiály pro výrobu reklamy. Objednat si můžete také otvírák nebo zrcátko.


Zařízení již obsahuje matrici 58mm a není ji třeba zvlášť dokupovat. Před prvním použitím je třeba provést jednoduchou montáž - je přiloženo nářadí a videonávod k montáži. Produkt byl oceněn v roční soutěži Hračka Roku - Badge It!


Výhodou je možnost výměny. Tak napište na tu výrobní firmu, zašlou Vám ceník, já to tak udělala a nebyl problém. Výroba relamných buttonov na mieru.


Prodám stroj na výrobu placek plus dvě matrice 20mm a 44mm. Mint budou milovat všechny mladší a starší děti, které chtějí vyjádřit svůj individuální styl tím, že nosí gadgety zdobené barevnými placky. Celá sada je vyrobena z pevných a trvanlivých materiálů, udržovaných v estetickém vzhledu a módní barvě.


Predám linku na výrobu peliet (drevené,agro,kŕmne). Peletovacia linka pozostáva z nasledujúcich častí: 1. Miešacie zariadenia so šnekom 4. Násypka s premiešavaním a dopravným šnekom s frekvenčným meničom 5.

Vysokootačkový premiešavač s možnosťou dovlhčovania 6. Výrobcům buttonů dodáváme materiály, stroje a příslušenství pro výrobu po celé Evropě. Koncovým odběratelům a agenturám nabízíme kompletní servis - samozřejmostí je vlastní grafické oddělení pro př. U tohoto lisu je možnost vyměnitelných matrich různých velikostí, bez nutnosti kupovat nový lis.


K lisu přidám i materiál na obě velikosti buttonů. Není to sice hudební nástroj ale nejvíc placek si nechávají dělat hlavně kapely tak snad se bude někomu hodit. Lis je plně kompatibilní s materiály které se dají koupit v ČR za velmi přijatelné ceny.


Pořiďte si nyní nejprodávanější stroj pro výrobu placek – SUPERBUTTON – a aktuálně k němu obdržíte 500ks materiálu pro výrobu se spínacím špendlíkem zcela ZDARMA ! Nakupujte pohodlně v e-shopu POLYPRINT STORE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky