pondělí 25. června 2018

Vrhací nože praha

Nože k vrhání nejsou zakaleny na vyšší tvrdost z důvodu lepší ohebnosti, kterou při zapíchnutí trpí. Proto se na vrhání nedoporučují klasické nože , neboť se mohou lámat špičky a celkově nůž trpí otřesy. Vrhací nože jsou často prodávány po 2-kusech a včetně pouzdra na opasek. Domů Nože - Vrhací nože.


Zobrazit filtr Zobrazit filtr Cena – Kč.

VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, PROSÍM MÁME PROVOZ V BĚŽNÉM REŽIMU, FUNGUJEME! PŘIJALI JSME NEJVYŠŠÍ MOŽNÉ HYGIENICKÉ OPATŘENÍ, VAŠE ZÁSILKY JSOU STERILNĚ ZABALENÉ. Popis: oboustranných vrhacích nožů včetně obalů. Nůž vrhací NATURAL oblý. Vzhledem k enormnímu nárůstu počtu objednávek ochranných masek a příslušenství prosíme zákazníky o strpení.


Snažíme se objednávky vyřizovat co nejrychleji,ale některé objednávky mohou být zpožděné. Již přes let vám dodáváme nože.

Nože nás zkrátka baví a máme je rádi. Nalezenete u nás vše od obyčejných nožů pro každého až po nože pro sběratele a profesionály. Své internetové objednávky můžete osobně převzít na prodejně nožů v Praze 8. K vrhacím nožům patří i vrhací hvězdice a sekery. Nabízíme i řadu kovaných produktů vlastní výroby.


Na vybrané nože Vám nabízíme gravírování na čepel, případně na rukojeť. Gravírovat lze také na vybraná psací pera. Cena gravírování se pohybuje od 5do 600Kč a doba je cca do pěti dní. Potřebujete vrhací nůž nebo vrhací dýku?


Dobrý vrhací nůž je vyroben z pevné a houževnaté oceli. Setká-li se nůž při dopadu s tvrdým předmětem, nezlomí se. Přesto je lepší používat cíl z měkkého materiálu, jako je měkké dřevo nebo pěnová hmota. Dýky, kapesní i vyhazovací nože , lovecké, sportovní a outdoorové nože , doplňky z řad pouzder, ale také vrhací nože a hvězdice.


Záběr této nožířské legendy je vskutku široký a značka sama je zárukou té nejvyšší kvality, ve které se snoubí mistrovská práce, prvotřídní materiály, láska k řemeslu a mnohaleté. Nože s pevným ostřím, zavírací nože , kapesní nože , lovecké nože , kuchyňské nože , meče, dýky.

Zabýváme se prodejem nožů a nožířského sortimentu. Myslíme si, že díky specializaci jsme schopni uspokojovat i ty nejnáročnější přání našich zákazníků, kteří nám již tradičně zachovávají přízeň a to jak návštěvami na našich výstavách, kde se seznamují s výrobky českých nožířů, tak při nákupech v našich obchodech. Zakoupit zde můžete kuchyňské nože od značky Wüsthof Dreizack Solingen, japonské kuchyňské damaškové Kasumi a švédské kuchařské nože Eka.


Dále nabízíme další doplňky do kychyně jako jsou například mlýnky na koření a sůl. NŮŽ FOX FK-MD 635T VRHACÍ ČERNÝ. Vrhací nůž vyrobený dle návrhů a požadavků ÉME RAP elitní výsadkové skupiny francouzské armády.


Univerzální obranný nástroj, plochý a určený pro skryté nošení je dodáván v pouzdře z materiálu KYDEX s možností uchycení na opasek. Jak vybrat vhodný vrhací nůž? Tak tuto otázku si klade asi každý začátečník, který se rozhodl okusit kouzlo zvuku, kdy se špička nože po pár otáčkách zavrtává do dřeva.


Otázek může být mnoho, protože mnoho je i faktorů a Vašich konkrétních podmínek při výběru. Vrhacie nože môžu byť hodené z rukoväte alebo z čepele. Nože s ťažšou rukoväťou sa vrhajú ľahšie uchopením za čepeľ. A naopak, nože , ktoré majú ťažšiu čepeľ, sú vhodnejšie na vrh uchopením rukoväte. Nože , ktoré sú vyvážené v blízkosti stredu noža, môžu byť vrhané rovnako dobre z rukoväte ako aj z. Gil Hibben - vrhací nože Prodám bazar Praha Nabízím kvalitní vrhací nože Gil Hibben tří různých velikostí.


Nože prodám buďto zvlášť Kč za kus (minimálně kusy) nebo všechny za 8Kč. Vyvarujte se házení do kmenů stromů nebo jiných nevhodných cílů. Aktuální volba obsahuje položky. CRKT CST Combat Stripping Tool - náhradní čepele.


Magnum Bailey Thrower Tactical. Kvalita produktů značky Kizlyar a ocenění. Flexibilní kombinace staleté tradice výroby chladných zbraní a použití moderních materiálů a moderních technologií na zpracování, společnosti umožnilo dosáhnout vysoké výrobní kvality a definovat svůj vlastní nezaměnitelný styl.


Naleznete u nás nože pro volný čas i skvělé pomocníky do kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky