úterý 19. června 2018

Kráječ na dorty

Vynikající pro snadné krájení dortových korpusů na pláty a naznačení klínků pro přesné porcování dortů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kráječe a lopatky na dorty.


Kráječ na dorty

Prvotřídní nerezové lopatky na dorty a moderní plastové lopatky s posunovacím dílem pro snadné servírování dortových klínků. V nabídce také unikátní strunový kráječ a přenášecí lopatka na dorty pro snadnou přípravu dortových korpusů. Nerezová krájecí struna na prokrajování korpusů usazená v nerezovém držáku pro pohodlné krájení. Délka celého kráječe: cm.


Strunový kráječ na dorty. Vyrobeno z nerezové oceli s jednou náhradní strunou. This feature is not available right now.


Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Please try again later. Detailní popis produktu. Už žádné umazané ruce od dortu.


Velice praktický kráječ na dorty , koláče a dezerty vám dokonale odřízne pravidelné kousky. Vynikající kráječ dortových korpusů na pláty a naznačení klínků pro přesnost porcování dortů. Rozkrojí dorty až do průměru 30cm, vyrobeno z prvotřídní oceli a odolného plastu. Tento produkt si spolu s vámi prohlíží dalších lidí. Prodáváme pomůcky pro pečení.


Ověřená zákaznice Simona C. Můžete si ji nastavit do různých výšek a pak už jen naplnit dort Vaším oblíbeným krémem. Silikonový chytrý kráječ dortů. Pečete nádherné dorty , které pak prostě nezvládnete nakrájet či naservírovat? Končívá i ten nejstabilnější dort na dezertních talířcích… rozbitý a nevzhledný? Pak nutně potřebujete Cake Server, kráječ.


Ahojky, mám problém s krájením dezertů, aby byly všechny kousky stejné. Nevíte, prosím, o něčem, co by ulehčilo krájení? Existuje nějaká mřížka na vyznačení řezu nebo co by dezerty přesně nakrojilo? Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost.


Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Praktická a pohodlná pomůcka na snadné a rychlé krájení a servírování dortů. Tento kráječ je vhodný pro snadné krájení dortových korpusů na pláty a naznačení klínků pro přesné porcování dortů. Vyroben je z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Pro dokonalou čistotu je výrobek možný vložit do myčky. Servírujte jako špičkoví kuchaři. S kousky od InnovaGoods je to tak snadné.


A díky své nápaditosti vás neomrzí ani po čase. Nerezový kráječ na dorty InnovaGoods, produkt je nabízen za skvělou cenu 1Kč. Tento praktický kráječ je ideálním pomocníkem, pokud pečete dorty. Tato kruhová forma vám umožní rovnoměrně nařezat korpus dortu na tenčí, ale zároveň stejné kusy.


Forma umožňuje provést až řezů. Jednoduše naporcujete dort na 1 nebo stejných dílů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky