úterý 5. června 2018

Sushi doma krok za krokem

Sushi Doma, krok za krokem Roman Vaněk. Vychází další úspěšná kniha z produkce Pražského kulinářského institutu s více než 3fotografiemi. A tak jsem si v těhle vedrech řekla, že sushi bude jedním z nejlepších jídel. Ono totiž když máte doma v obýváku 33°C, žádná slast to není a saláty jíst pořád dokola taky nejde. Zajímá Tě, jaký materiál jsem na návod použila?


Sushi doma krok za krokem

Klikni na ZOBRAZIT VÍCE a dozvíš se, kde potřeby koupit a kolik stojí ;-) V popisku také najdeš odkaz na mů. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Detailní obrázková kniha s více než 3fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout přípravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí. Detailní obrázková kniha s vice nez 3fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí.


Videonávod ako pripraviť sushi doma , rýchlo a jednoducho. Maki sushi , Uramaki sushi a Nigiri sushi - spolu s predstavením potrebných ingrediencií. Všetky ingrediencie si môžete zakúpiť.


Jak vařit sushi - recepty s fotografiemi krok za krokem. Co potřebujete vařit lahodné sushi doma ? Chcete se naučit perfektní domácí sushi podle podrobného návodu a navíc se dozvědět další zajímavosti o této specialitě? Kde se kniha vzala a co všechno obsahuje? Součástí balení je tištěná.


Kniha Produkt je vyprodaný. Věřím, že nadchne i vás. Cotton Time, který je zaměřený na ruční práce, se rozhodl publikovat na svých webových stránkách návo jak si krok za krokem ušít vlastní ochrannou masku. Náš časopis vychází jednou za dva měsíce, ale my jsme si nemohli dovolit čekat, proto jsme se rozhodli zveřejnit návod na ušití roušky už. Příprava sushi je otázka pár vteřin, stačí mít dobře nakrájené maso a zeleninu, rozprostřít trochu rýže po řase nori a je téměř hotovo.


Japonští mistři sushi se v tomto umění ale zdokonalují celý život. O čem je příprava základních rolek ukazuje ambasador japonské sushi asociace Marek Hora. Kdo by nechtěl umět vyrobit si sushi sám doma. Tato DVD-kuchařka vás to naučí krok za krokem.


Nakonec zjistíte, že to vlastně není vůbec tak těžké, jak se to může zdát. Všechny postupy jsou srozumitelné a pochopitelně i pro naprosté začátečníky. Pod šéfkuchaře vedením Tomáše Hnátka to zvládne každý.


Sushi doma krok za krokem

Další slevy knih a učebnic na Kupi. Foodideas (nápady na jídlo) je web věnovaný umění vaření doma , který obsahuje nejlepší recepty na kulinářské pokrmy s fotografiemi a podrobné pokyny krok za krokem , zejména proto, abyste mohli vařit jakékoli, i ty nejtěžší pokrmy doma. Stejně jako ostatní knížky o jídle z produkce PRAKUL, je i tato velice úspěšná. Vhodná je pro všechny, kdo si tuto asijskou specialitu oblíbili a nebo se ji chtějí naučit.


Zároveň je ale taky rodačka z České Lípy Petra Králová hodně šikovná švadlena a podělila se s námi o návo jak si doma ušít roušku. Původní cena 29Kč Sleva 5Kč Cena s DPH 24Sleva platí do vyprodání zásob Cena bez DPH 22Kč. Na externím skladě na externím skladě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky