úterý 19. června 2018

Sendvičovač moulinex

Multifunkční sendvičovač , který je zároveň vaflovačem a grilem v jednom. Pořiďte si skvělého pomocníka do kuchyně od Okay! S týmto modelom pripravíte sendviče, vafle alebo niečo grilované. Umožnia vám to odnímateľné platne: sendvičová, vaflovacia a grilovacia.


Vymeniteľné platne majú kvalitný nepriľnavý povrch. Jeho povrch je bielo-červený.

Pomocou neho si viete pripraviť chutné sendviče, kedykoľvek na ne dostanete chuť. Má pevné krájacie dosky a jeho skladovanie je veľmi jednoduché a zaberie vám minimum priestoru. To z něj dělá nepřekonatelného pomocníka do každé moderní domácnosti.


Na snídani tak hravě připravíte dětem i sobě sladké vafle, na svačinu zapečete křupavé sendviče a večeřet můžete. Plášť z nerezové oceli a bezpečné studené držadlo zabezpečí bezpečnou manipulaci. S modelem připravíte sendviče, vafle či něco grilované. Umožní to odnímatelné desky – sendvičová, vaflovací a grilovací. Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli má tento senvičovač desky trojúhelníkové nebo čtvercové.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií.

Objevte širokou škálu toastovačů - sendvičovačů - vaflovačů Tefal. Velice snadno a rychle na nich připravíte lahodnou svačinu. Skvělým a praktickým pomocníkem je i světelný indikátor, který signalizuje připravenost sendvičovače na pečení toustů. Sendvičovač je vybaven pláty s kvalitním nepřilnavým povrchem. Rozsvícením zelené kontrolky sendvičovač oznámí, že je připraven a vy můžete začít s přípravou chutné snídaně.


Tento sendvičovač zlvádne udělat trojúhelníkové sendviče, vafle a nebo jej můžete použít jako gril. Všechny výměnné plotýnky mají nepřilnavý povrch, takže se velmi snadno čistí. Popis: Mírně odřená pečící plocha viz foto. K vyzvednutí ve Velkém Meziříčí nebo zašlu po celé ČR. Neváhejte se nás zeptat!


Přidat komentář do diskuze. Souhlasím s podmínkami psaní komentářů na w. Celý popis a technické parametry. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Moulinex , sendvičovače. Průměrná cena přibližně 62- Kč.

V katalogu nemáme podrobnější informace o moulinex sendvicovac. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Velmi snadné používání díky dvěma světelným kontrolkám a skladování nastojato i naležato.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky