úterý 26. června 2018

Hrnek contigo

Nerez zvenku pokrývá plastový povrch, který je jakoby průhledný, ale barevný. Ale zasílají i poštou :) Jak čistit hrnek (i termosku)? Po čase se však udělá na kovu taková nepěkná tmavá vrstva a časem po.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Inovovaný model dnes již kultovního termohrnku West Loop opatřený inovovaným víkem pro ještě snazší čištění. Nikdy již nevylijete ani kapku! Je pochopitelné že jej můžete použít i na další tekutiny jako je čaj a další obdobné tekutiny.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Elegantní nerezový termohrnek z kvalitních materiálů s integrovaným pítkem. Stylový termohrnek vyrobený z ušlechtilých materiálů, u kterého se nemusíte obávat, že se Vám vylije do batohu.


JavaScript seems to be disabled in your browser.

Contigo Snapseal TS Huron 4dark grey. Lahve CONTIGO nejsou určeny pro transport vroucí tekutiny, vlivem jejích přirozených vlastností a chování v uzavřeném prostoru by při manipulaci s lahví mohlo dojít k opaření. Láhev vždy naplňujte pouze tekutinou v teplotě vhodné pro konzumaci. Reklamní předměty s potiskem.


Skladem a doprava zdarma. Stěny termohrnku jsou tvořeny dvojitým pláštěm z nerez oceli. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji!


Tefal Cestovní hrnek 0. Má dokonale tvarovaný tvar, který usnadňuje držení a přenášení. Naprostým unikátem je patentovaný uzávěr s tlačítkem Autoseal, které stačí zmáčknout a člověk může jednoduše ihned a rychle pít. Stejně tak lze víčko jedním. Více informací o OD KARLA.


Proto má uzávěr otevřenou konstrukci bez skrytých prostorů a špatně dostupných míst. Konstrukce je také oproštěna od mechanismů a částí, která by se snadno ztratily a poškodily. Hrnek se dá snadno umýt pod tekoucí vodou nebo v myčce. Je libo teplá káva nebo čaj na cesty?


Díky kvalitní konstrukci s dvojitou nerezovou stěnou je hrnek lehký a velmi funkční.

Termo hrnek je opravdu spolehlivý. Při jízdě autem je jednoduchý na obsluhu. Nápoj vydrží dlouho teplý. Hodnocení produktu: 1. Na našich stránkách najdete široký výběr termohrnků. Tím však nabídka nekončí.


Podívejte se na další designové výrobky jako jsou konvice, termosky a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky