pátek 15. června 2018

Organizér na korálky

Objednávky od EUR zasielame aj na Slovensko (SK) Na Slovensko zasielame objednávky slovenskou poštou, kuriérom DPD. Platby zo Slovenska prijímame len na dobierku. Organizér na korálky Rozměr: 17x10cm. Líbí se Vám toto zboží a přejete si být informováni, jakmile bude zboží skladem?


Box, organizér, krabička na korálky a komponenty.

Velkoobchodní partnery rádi přivítáme v naší prodejně v Jablonci nad Nisou, kde si zároveň můžete vyzvednout všechny objednávky z e-shopu. Proč právě České korálky. Snažíme se o vaši maximální spokojenost.


Plastový organizér vhodný na rybářskou bižuterii nebo jakýkoliv jiný drobný materiál (jako např. šroubky, vruty, matky) se šesti přihrádkami. TO 7vám ušetří čas i místo. Praktický pomocník do bytu i garáže. Plastový organizér se hodí ženám na šperky, dětem na korálky, nálepky, gumičky do vlasů nebo třeba malé figurky, mužům na matice a šroubky, rybářské háčky a olůvka, ale i další materiály.


Korálky rozkutálené po celej miestnosti, občasné zapichnutie korálku do chodidla sú ľahko nepríjemné situácie, ktorým je však koniec.

Sú tu totiž organizéry na korálky v podobe plastových škatuliek s priehradkami, do ktorých svoje poklady jednoducho nasypete a zatvorte. Tvar kulatý o průměru 105m a výšce 28mm. Minimální počet oddělení je maximální (vyjímatelných přepážek v krabičce). Celkové vnější rozměry krabičky 1x 1x mm, minimální. Korálky a další bižuterní komponenty je potřeba vhodně uložit, abyste měli neustále přehled.


Nic vás při tvorbě náramků nebude zdržovat tolik, jako když máte všechny barvy a tvary korálků pomíchané dohromady. Správně roztříděné korálky ušetří čas i nervy. K tomu vám perfektně poslouží boxy na korálky a. This video is unavailable.


Dobírka) expedice Dnes, dodání 06. Velikost 70x70mm Výška 10mm. Box obsahuje malých kulatých doziček pro korálky. Značky: materiál obalový materiál krabičky priehľadná plastový organizér organizer na korálky na ulôoženie korálok box na drobnosti box na korálky. Krabička (box) - organizér na korálky a komponenty.


The Stitch Company TSC-SB006-Plastový organizér na korálky. Pro velkou oblibu sad na výrobu šperků jsme pro Vás připravili do nabídky novou sadu korálků v odstínu červené barvy. Některé organizéry jsou vybaveny uzavíracím klipem na pantu, jiné mají standardní pevné plastové západky.

Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné. TFY Bl-Závěsný organizér na šperky, k dispozici máte až individuálních sáčků na všelijaké drobnůstky a cennosti, na druhé straně najdete poutek na přívěsky, řetízky, korálky a jiné. Využijte stylové tričko s přihrádkami, které můžete zavěsit na věšák od šatů a uspořádat všechny vaše klenoty tak. Používejte celoprůhledný plastový organizér na šperky či jejich komponenty a šetřete svůj čas. Mějte vždy všechny plastové keramické, dřevěné, kovové, perleťové korálky , našívací flitry i všechny bižuterní koncovky, kroužky a můstky jednoduše po ruce.


Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Vlastnosti produktu: multifunkční využití - organizér na drobnosti, na kosmetiku, šperky, drobnosti, pojme malé korálky , doplňky na tipy na nehty nebo doplňky do kanceláře, pomůže udržovat pořádek, chrání obsah před vlhkostí a prachem, vyrobeno z kovu, víčko uzavíratelné nahoře, módní barva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky