čtvrtek 21. června 2018

Lis na jablka bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dům a zahrada - Lis ovoce bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Rámové moštovače na ovoce – jsou určeny na větší množství lisované šťávy, jsou prodávány v objemech: 20L a 30l. Vhodný na jablká, hrušky, bobuľoviny a podobne. Tlakové dosky a lisovací kôš sú vyrobené z masívneho dreva. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Hydraulický lis na ovoce 50L NOVÝ lis masivní konstrukce s panenkou 5t umístěnou navrch koše.

Jednoduchá konstrukce pro maximální objem a výkon, ale zároveň s příznivou cenou. Pro přestavění kroku při lisování je dodáván bukový špalek, který se umisťuje pod hydraulickou panenku. Materíál drevo, kovový podstavec, objem l, v balení sieťka, tyč pre ľahšie lisovanie.


Ručný lis slúži na vytlačenie šťavy z jabĺk, hrozna, hrušiek a iného ovocia na výrobu muštov a vín. Lis na hrozno a domáce ovocie. Záhradkárske a poľnohospodárske potreby pohodlne a rýchlo cez internet. Vážení zákazníci, vzhľadom na aktuálnu situáciu, preventívne opatrenia a množstvo objednávok môže byť doba dodania tovaru predĺžená na až na dní. Predám funkčný ručný lis na lepenie, dyhovanie dreva.


Môže mať aj iné využitie,po úprave napr. Trapézové šróby, liatinové matice v oceľových púzdrach. Vnútorný rozmer lisu,lepenej plochy cca 32cm x 62cm výška max27cm. V cene je aj obojručný kovový kľúč na šróby.


Video kanál Mostovače CZ na Na můžete nyní přes video kanál Moštovače CZ sledovat aktualizované prezentace a videa Lisů. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou.


Chcete olúpať pár jabĺk alebo spracovať celú úrodu? Pasterizovať ovocné šťavy alebo výrobiť z nej víno?

Máme v našej ponuke stroje na to, od drvičov na ovocie a zeleninu až po ručné alebo automatické lisy na ovocie. Dobrý pomocník pre lisovanie ovocia, náplň sú. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky