pondělí 4. června 2018

Kvasná zátka na sud

Iné vinárske potreby sú drobnosti, bez ktorých sa nezaobídete, ako liehomer, muštomer, cukromer pri výrobe vína, pre uzavretie fľaše je to korková, gumená, alebo syntetická zátka , ochranu viniča – chrániče proti okusu, balzamy na poškodené miesta a pre menšiu alchýmiu s vínom sú to prípravky do vína ako číridlá, kvasinky a podobne. Díky kvasným zátkám, je prokvášení ovocných kvasů nebo vína mnohem kvalitnější a čistější. Vzhľadom na súčasnú situáciu dočasne rušíme možnosť osobných odberov objednaného tovaru.


Za tovar Vám odporúčame zaplatiť vopre no ak preferujete platbu na dobierku je vhodné použiť platbu kartou kuriérovi. Středně velká kvasná zátka na sudy.

Uzáver - zátka na hrdlo demižónu pre kvasenie vína. Fermentační uzávěr na větší sudy (bublátor) se přidává na víko kvasné nádoby, aby odpouštěla COa zabránila vstupu vzduchu, který je pro kvas nežádoucí. Materiál: sklo, gumová zátka. Kvasná zátka je vyroben. Náhradné veko na sud ROTO 12.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Průměr vnitřního vstupu: mm. Najmä koniec leta a jeseň sa nezaobídu bez sudov a nádob v záhrade. Väčšina záhradníkov, ktorí majú veľa stromov láka vypáliť si svoje popadané ovocie, ktoré je najprv potrebné umiestniť práve do sudov. Zátka má otvor pro fermentační trubku.


Tvar sudu imituje klasický dubový sud a má rovnú podstavu pre zaistenie stability. Vnútorná stena sudu je potiahnutá parafínom, ktorý je odolný umývaniu teplou vodou do 65°C. Sud je vyrobený z potravinársky stabilného polyethylenu. Povrch sudu imituje staré. Snadno tak můžete kvasit víno či ovoce přímo v demižonu.


Plastový ventil na sud ROTO 5. Držiak kvasnej zátky na plaváky do nerezových sudob Zottel od 380l objemov. Pracuje na princípe sifónu. Plyny, ktoré vznikajú počas alkoholového kvasenia prechádzajú z vnútornej do vonkajšej časti filtra cez vodu, ktorá slúži ako záporná tekutina a vychádzajú von. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.


Drevený barikový sud na víno. SUDY SÚ 1 PRÍRODNÉ, vyrábané ručne. Tento web používa k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies.

Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Pri každom odobratí vína z nádrže sa povolí závit na pumpy, dôjde k zmršteniu duše, veko klesne znovu na hladinu vína a opať sa duša dofúka na požadovaný tlak a závit sa dotiahne. Stáčací kohútik s páčkou.


Poloautomatický fľaškovací ko. Roto BARIK sud na víno 50L. Sud na víno BARIK 50L je vhodný k dlouhodobému i krátkodobému uložení vína, jablečného moštu, brandy či kvašení moštu, případně pro kvašení a vření mladého vína s použitím kvasné zátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky