pondělí 18. června 2018

Chytrá termoska

Termokonvice Gusto TT steel 1l. Už jsem jednu chytrou termosku testoval, ale ta se starala o udržování teploty. Equa se stará o váš pitný režim. Kolik a jak často pijete a samozřejmě udržuje teplotu nápoje. This feature is not available right now.


Please try again later. Z vizuálního hlediska se druhá generace zásadně neliší od té první. Láhev má válcovitý tvar, který se směrem ke středu ztenčuje, což umožňuje pevné a pohodlné uchopení jednou rukou.


Možná je trochu škoda, že termosku nelze připojit k chytrému telefonu, jako řadu dalších produktů Xiaomi. Co umí chytrá termoska ? Na rozdíl od klasické termosky Ember neudržuje aktuální teplotu nápoje, ale umí jej ochladit či ohřát na vám zvolenou teplotu. Když jí dosáhne, dá vám vědět prostřednictvím aplikace v telefonu či Apple Watch. Stačí totiž termosku podržať hire nohami 1-sekundy a môžete se pozrieť na aktuálnu teplotu nápoja ktorý máte v termoske! Viečko termosky má vstavaný OLED displej s vysokým jasom, takže bude pekne čitateľný aj na slniečku.


Víko termosky má vestavěný OLED displej s vysokým jasem, takže bude pěkne čitelní i na sluníčku. Víc hřejivého, víc chladivého – něco domáckého, něco pohodového, dotek pohody, kterou si přinášíme z domova. No řekněte, není to pravda?


Když se na chvilku úplně odkloníme od ryze praktických hledisek, je termoska vnímaná jako něco, co. Tato termoska pro děti váží 2g. V nabídce je pestrá paleta barev a motivů pro děti i dospělé.


Dvojplášťová lahev udrží nápoje až sedm hodin studené a až pět hodin teplé. To naše termoska hraje splňuje! Už jen proto, že má dvoustěnnou konstrukci s vakuem z premiové nerezové oceli. Nic nenaštve víc, než termoska , která protéká.


Díky němu zůstane termoska zavřená pokaždé, když z ní nenaléváte. Tento automatický uzavírací systém zaručuje optimální uchování tepla uvnitř termosky. Jakmile ji vrátíte zpět do svislé polohy, víčko se uzavře. V našem seznamu však figuruje také kvalitní a designová termoska , která se i během zachmuřeného dne postará o to, abyste si mohli dopřát lahodnou teplou kávu nebo čaj. Stylová termoska , která udrží příjemně teplý nebo studený nápoj po dobu hodin.


L odolná nerezová ocel. Zrcadlová vnitřní stěna. Měděná reflexní vrstva. Proces zrcadlové elektrolýzy.


Jak bychom od termosky očekávali, jejím smyslem je co nejdelší uchování teploty obsahu. Nádoba pojme 4mililitrů tekutiny a je velice odolná, neboť je vyrobená z nerezové oceli typu 304. Otázka zní: v čem hodlá být tato termoska chytrá ? Nyní se na svět dostává nová chytrá láhev s podobnými vlastnostmi, nazvaná prostě Seed.


Oproti staršímu Vessylu je Seed na první pohled jednodušší, protože není schopen určit, jaká tekutina v něm je. Ta je typickým zástupcem zlaté střední cesty – za příznivou cenu získáte kvalitní výrobek. Eightcups chytrá láhev je produktem, který vám pomůže dodržovat pitný režim.


Upozorní vás, že je čas se napít a zaznamená každý váš lok. Chytré láhve a hrnky skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky