úterý 26. června 2018

Vakuova pumpa na vino

Profesionální vakuová pumpa na víno bezpečně odsaje vzduch z láhve, a tím uchová kvality načatého vína až po několik dnů. Nasaďte pumpu na hrdlo láhve, otočte pumpou proti směru hodinových ručiček a povytažením k sobě odsajte vzduch. Jak vybrat vakuovou pumpu na víno? Při nákupu vakuové pumpy na víno byste měli zvážit své nároky na komfort, design a životnost pomůcky.


I tato jednoduchá, levná a populární vakuová pumpa na víno zajistí, aby vaše bílé či červené víno zůstalo dlouho svěží.

Její ovládání je snadné, obsahuje také dvě gumové. Máte chuť na skleničku vína, ale je vám líto otevírat celou láhev? Vakuová pumpa z nedopité láhve odsaje vzduch a zbylé víno zůstane svěží a plné chuti i pro. Zpomaluje proces oxidování vína. Víno uzavřete zátkou a pomocí pumpičky odsajete vzduch.


Sada se skládá z pumpy a dvou zátek. Vakuové pumpičky jsou nepostradatelným pomocníkem při uchovávání načatého vína.

Konečně si můžete dát skleničku bez obavy, že zbytek lahve budete muset vylít, protože víno ztratí svou chuť. V soupravě najdete vakuovou pumpu a dvě zátky na uzavření lahve. Zabaleno v plastickém obalu. Za týmto účelom je potrebné nasadiť vákuovú zátku do hrdla vínovej fľaše a odsať von zostávajúci vzduch.


Zvukový signál, jemné „kliknutie“, oznámi dostatok odsatého vzduchu a vo vnútri fľaši sa tak vytvorilo. Použití: Do hrdla láhve zasuňte gumový uzávěr. Tomu je možné jednoduše pomoci, a to vyholením ochlupení. Na výsledek použití je pochopitelně třeba určitou dobu počkat, neboť se nutně nemusí dostavit ihned.


Většinou je doporučován čas až minut. Vynikajúca na uchovanie vína, nápoj vo vákuovo uzatvorenej fľaši si dlhšie zachová svoju chuť. S vákuovými zátkami pre všetky bežné typy vínnych fliaš. Kč (Euro) na objednání.


Pumpa na víno VINO - WMF (Vinná vakuová pumpa VINO - WMF) Pumpa na víno z Cromarganu (leštěná nerezová ocel), chromované oceli a TPE plastu. V katalogu nemáme podrobnější informace o vakuova pumpa na vino. Důležité je samozřejmě nasadit válec až ke kořeni penisu tak, aby pumpa pumpa dokonale těsnila.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Díky vakuové pumpě načaté víno neztrácí své chuťové a aromatické vlastnosti! S její pomocí vytvoříte v lahvi vakuum a víno tak vydrží déle čerstvé. Stláčením rukojeti postupně.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dámské vakuové pumpy taktéž fungují na bázi podtlaku, který do intimních oblastí ženy jako jsou stydké pysky a klitoris nahrne více krve a tím se tato oblast stane citlivější a vzrušenější.


Většinu ženských vakuových pump lze použít také pro stimulaci bradavek a prsou jako takových. Dodáva im istotu v sexuálnom živote. Vákuová pumpa je malý zázrak, ktorý poznajú milióny mužov po celom svete a je pre nich neoceniteľný pomocník.


Vákuové pumpy riešia primárne dva mužské problémy: slabú erekciu a veľkosť penisu. Nejčastěji používané modely mají válec z akrylátu a jsou průhledné barvy. Tento válec je dutý a na jeho konci se nachází těsnicí manžeta.


Na tento válec se prostřednictvím propojovací hadičky napojí vzduchový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky