pátek 1. června 2018

Plechová konvička na zalévání

Vyrobena z vysoce kvalitního plastu a chro. Netradiční konvička na zalévání Eva Solo v minimalistickém designu byla navržena jako dekorace, aby mohla být vystavena ve vaší domácnosti, stále po ruce. Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy. Zinková konvička od dánské značky Jeanne d´Arc Living bude krásně ladit s rozkvetlými květinami ve vaší zahrádce neb.


Plechové konvičky na zalévání květin jsou vyrobeny z pocínovaného plechu. Povrchová úprava je provedena práškovou barvou. Barvy dle aktuální nabídky na naší prodej. Tedy alespoň v případě, když nehodláte zalévat.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. I konvička na zalévání květin může být elegantním doplňkem bytu. Oživte svůj květinový koutek, poličku s květinami nebo okenní parapet stylovou konvičkou od dánské značky Ib Laursen.


Díky dlouhé úzké nálevce s ní snadno zalijete i hůře. Konvička na pokojové rostliny Flora and Fauna. Z kolekce Flora and Fauna, s potiskem ptáků a rostlin.


Plechová konvička na zalévání pokojovek, sukulentů nebo bylinek. V případě použití pro dekoraci je plechová konvička na zalévání vhodná např. Vybíráme plechové konvičky od kvalitních výrobců, kde máme jistotu dlouhé trvanlivosti a výhodné ceny.


Dostupná v těchto barevných provedeních: modrá, žlutá, zelená a červená. Nabízíme Vám široký sortiment konviček pro Vaší domácnost, které se v ní jistě stanou jedinečnou ozdobou. Vyberte si líbivého společníka pro Vaše práce na zahrádce, nebo na postavení jen tak. Malovaná plechová konvička.


Konévku zdobí dřevěné srdíčko. Obsah kovičky je l. Konve - nakupujte pohodlně z domu! Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše, co Vaše zahrada potřebuje. Vysoká plechová konvička na zalévání pokojových rostlin. Její výhodou je velký objem (až l) , díky tomu zalijete větší množství rostlin najednou.


Konev na zalévání Black l. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Tento výrobek již bohužel není v prodeji. Podívejte se na aktuální zboží v sekci Pomůcky na zahradničení a. Praktické zahradní konve z plechu, keramiky či porcelánu. Zahradní konev je velmi oblíbená dekorace na vaši zahradu.


Originální plechové konve zajistí dostatek vláhy vašim oblíbeným květinám a tolik milované zelenině. Jestliže máte rádi ryze přírodní materiály, pak s největší pravděpodobností zvolíte klasickou plechovou konev na vodu. Poměrně exotická je dřevěná konvička na zalévání pokojových květin, která má buď plastový, nebo kovový interiér.


Vzhledově tento model jistě uchvátí. Hnědá plechová konvička na zalévání Dakls Rust (2) Sledovat. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Nakoupíte, vyzkoušíte a zaplatíte do dní Nově můžete platit Twistem. Růžice na zalévaní je pevná.


Poslouží i jako hezký doplněk vaší terasy nebo balkonu. Květiny patří nejen k jaru a létu. Rostliny potřebují vodu a konev je mnohem praktičtější, než kdybyste je zalévali ze džbánku na mléko nebo z hrníčku.


U nás najdete tu pravou nádobu na zalévání , ať už potřebujete rozprašovač, nebo kovovou konev, která zároveň poslouží jako dekorace místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky