pátek 22. června 2018

Podložka pod květináč

Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pro účely Vaší identifikace a poskytnutí klubových slev, pro účely našich nabídek zboží a služeb prostřednictvím Vašeho e-mailu, zasílání slev či jiných nabídek třetích stran, a to i prostřednictvím elektronických prostředků (zejména Vašeho e-mailu), a dále pro účely provádění pokročilých marketingových. Chrání také parapety před negativním působením vody. Vyberte si z nabídky misek pod květináče, které stejně jako náš ostatní sortiment dovážíme přímo ze zemí EU.


Sháníte podmisky, které by posloužily jako zásobníky vody, ale i jako zábrana proti protečení vody na podlahu a vytvoření nečistot, které by si vyžádaly otravné uklízení? Misky a podmisky pod květináč. Námi nabízené plastové misky pod květináč jsou velmi pevné. Flexibilní gumový zásobník Flexi Tray užívají.


Na papír postupně nanášejte bílé lepidlo a od vnější hrany motejte postupně provázek směrem ke středu, až vznikne spirála. Krásné a velmi dekorativní doplňky z plstěné vlny od firmy Klippan, Švédsko. Precizně propracované nejen vlněné tašky a peněženky, ale i plstěné sezónní dekorace a například i plstěné podložky pod hrnec nebo květináč. Ideální vánoční dárek, co myslíte?


Podložka pod květináč

Podmiska pod květináč s kolečky, díky kterým lze podstavec s květináčem kamkoliv přemístit, což oceníte při čištění podlahy, vysávání nebo stěhování nábytku. Podstavce pod květináč v e-shopu HORNBACH. Pojízdné podstavce pod květináč se liší velikostí a nosností.


Dřevěná podložka z kulatiny břízy je skvělou dekorací domů, na svatbu nebo do restaurací a další místa. Dřevěný plát můžete použít jako podložku pod hrnec nebo květináč na. Inspirujte se a vyberte si ještě dnes svůj ideální stojan na kytky na FAVI. Osázejte květináče pestrými kytkami.


Zavěste je na balkón pomocí držáku na květináče. Nechte kytky vyniknou ve stojanu u vás doma. Přesně podle vašeho gusta! Tato praktická kulatá podložka má plastová kolečka, na kterých všechny květináče jednoduše odsunete.


Ramena podložky jsou nastavitelná. Pro použitá v místnosti i venku. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Ochrání povrchy před skvrnami od vlhkosti, poškrábáním a nečistotami. Vyrobená z recyklovatelného polypropylenu. Výrobce: Euronova, obchod: Euronova-shop.


Při běžném úklidu se už nebudete muset namáhat. Díky své průhledné barvě bude téměř neviditelná. Litinová podložka na kolečkách. Vhodná jako podložka pod květináč.


V červeno-hnědém barevném provedení s ozdobnými ornamenty a černými plastovými pojízdnými kolečky pro snadnou manipulaci. Podložka je ve spodní části vybavena mnoha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky