úterý 5. září 2017

Univerzální kráječ

Univerzální kráječ

Vynikající pro krájení napařených nebo uvařených knedlíků, sladkých rolá měkkých paštik a sýrových rolá mozarelly, listového těsta, banánů, apod. Opatřeno odnímatelným podnosem na nečistoty. Díky různým druhům nástavců, které lze snadno a rychle vyměnit, můžete vše nakrájet i nastrouhat na požadovanou velikost během chvilky. O krájení se stará kvalitní nůž Solingen (17cm) a nechybí ani bezpečnostní vypínač. Vybírejte si Kuchyňské kráječe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Kráječ je vybaven přítlačnou krytkou. Robustní kovové provedení. Přesné nastavení šířky řezu od nejslabších plátků až do mm. Bezpečnostní vypínač pro krátkodobý impulzní i dlouhodobý provoz.


Vysoce kvalitní a ostré nože, rychlá a bezpečná příprava jídla bez poruchy, snadná údržba. Guillotine à saucisson Velmi snadné a pohodlné krájení klobás, choriza, suchých salámů, chleba nebo dokonce zeleniny! Díky mikro zubům na čepeli, z tvrzené nerezové oceli s označením Sprit of Thiers, je řez čistý a plátky jsou krásně tenké!


Proveďte všechny své řezy bez. Univerzální asistentka každé kuchyně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky nádobí. TESCOMA držadlo na cibuli.


Univerzální kráječ

Je vhodný pro krájení vařené zeleniny a vajec, měkkého ovoce a sýrů typu feta. Ruční kráječ Branq je dokonalým pomocníkem v každé kuchyni. Slouží pro snadné a rychlé nakrájení na proužky, kolečka, kostičky nebo měsíčky. Stačí pouze nasadit příslušný nástavec, vložit ovoce nebo zeleninu, stisknout a je hotovo.


Nastavitelný kráječ s nožem Solingen Domo MS 1je univerzální sklopný elektrický kráječ s indukčním motorem. Materiál: ABS, řezný kotouč z nerezové oceli. Připravte pro své přátele krásné a efektní překvapení.


Obložené mísy a zeleninové saláty, které jsou ozobené spirálami z křupavé zeleniny budou svěží a elegantní. Vyzkoušejte tento originální kráječ a každé jídlo bude vypadat originálně a delikátní. Uspoří Vám mnoho času i energie. Jedním stiskem krásně nakrájíte zeleninu, ovoce, cibuli apod.


Pokud chcete krájet na jemno, stačí stisknout vícekrát za sebou. Při každém stisku se krájecí. Prodám minimálně použitý vestavný kráječ (do šuplíku). Ritter AES62SR - vhodný pro praváky. Kč Osobni předání (po předchozí domluvě) možné přes den na Praze nebo večer na Praze 3. Samonosná kovová konstrukce s elegantní podlahovou deskou ze skla umožňuje přímé ukládání chutně řezaných plátků přímo na talíře a mísy.


Chcete vědět, zda je cena 3Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Je vhodný na ovoce a zeleninu a dále pro přípravu předkrmů, ozdob nebo salátů. Oboustranné keramické ostří umožňuje krájení v obou směrech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky