pondělí 18. září 2017

Krouhač na jablka

Pokud milujete jablečné moučníky, rozhodně by vám neměl chybět tento šikovný loupač. Buď jablko jen oloupe – to jsme právě využili pro náš recept na jablka v županu, nebo ho navíc ještě zbaví jádřince a nakrájí na plátky. O bezchybné práci se můžete přesvědčit na našem videu.


Lúpač na jablká (peeler for apples) Ako na to: Ukážka funkčnosti zariadenia na olúpanie a súčané nakrájanie jablka s odstránením jaderníka. Jak si vyrábět chutné domácí křížaly snadno a efektivně. Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce).


Překrojením spirály jsou jablka připravena k dalšímu zpracování. Běžné modely elektrických struhadel disponují jednou základní rychlostí. Nástavec na vlnité plátky – využijete pro ozdobné krájení ovoce i zeleniny.


Některé strouhače nabízí také režim turbo. Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny. Elektrický spiralizér DOMO přinese do vaší kuchyně zábavu při zpracování ovoce a zeleniny a vytvoří úžasné spirálky, které si zamilují nejen vaše děti, ale překvapíte jimi i vaše přátele a rodinu při grilování a oslavách. Doba dodání: ihned Struhadlo je jednoduchá pomůcka sloužící v domácnosti ke strouhání různých druhů ovoce, zeleniny, těstovin a podobně.


Struhadla jsou vyrobena ze zdravotně nezávadného plechu. Stejnoměrně nakrájené plátky na tloušťku mm lze použít do koláčů, ovocných salátů nebo lze plátky použít pro sušení na sušičkách. Pro větší pohodlí a bezpečnost se kráječ přichytí na jakýkoliv dostatečně hladký a pevný povrch přísavkou. Drviče na ovocie, na jablká, na muštovanie, šrotovníky ovocia, šrotovníky na šrotovanie jabĺk, šrotovníky hrušiek, sliviek, hrozna, mlynčeky na ovocie. Je to malý, skladný, ale výkonný stroj.


Metrák ovoce podrtí za minut. Dle nařízení DHL (PPL) ze dne 16. Slovensko dobírkou, pouze platba převodem. Osobní odběr v prodejně jen v nejnutnějších případech! Drtič ovoce, jablek elektrický bez podstavce DE 30L - šrotovník, šrotovač, šroťák, drtič, drtička, krouhač na drcení jablek, ovoce, na jablka , moštování s motorem.


Díky vyměnitelnému příslušenství zvládá pestrou škálu úkolů, umí mimo jiné krájet zeleninu na tenké nebo vlnité plátky a dokáže nas. Krouhač jablek , Barvy Zelená. Nože, nůžky, bloky na nože. Nářadí a pomůcky na pečení. Skladování a balení potravin.


Zavařování,odšťavňování,kvašení,sušení. Velmi snadno se čistí, stačí opláchnout pod tekoucí vodou. Lze použít také bez krájení nožem nebo frézkou.


Nový design s kulatým tvarem. Na zelí, jablka nebo třeba řepu zase můžete zkusit dřevěné kruhadlo s nerezovými břity. Kráječe ovoce a zeleniny. Ty jsou u sebe namontovány opravdu blízko, aby nakrouhané kousky byly maximálně jemné.


Nezapomněli jsme ani na škrabky pro leváky. Máme pro ně speciálně upravené kousky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky