úterý 26. září 2017

Masivní pracovní desky

Masivní pracovní desky

Naše pracovní desky z masivní třešně v kvalitě A jsou vyráběny z lamel širokých 40mm a za použití klínového čepu lepeny pod vysokým tlakem. Na závěr jsou zbroušeny do hrubosti 1a zákazníkům dodávány bez povrchové úpravy či speciálního profilu hran, aby si je mohli upravit dle svých představ. Cena jednoho vzorku je 1Kč, včetně poštovného a balného.


Jsme přesvědčeni, že budete spokojeni. Masivní kuchyňské desky. Ukázka výroby masivní selské dřevěné desky. Naše masivní materiály z trvale udržitelných zdrojů vyvažují eleganci a všestrannost s dokonalou kvalitou. Zašlete nám rozměry, z jaké dřeviny chcete pracovní desky a my vám zpracujeme cenovou nabídku.


Specializujeme se na kuchyňské pracovní desky a je nám potěšením nabídnout tento sortiment produktů přímé veřejnosti, a to vše za velmi nízké ceny. Pracovní desky koupit o objednat u OBI. Sestavuje se výhradně z masivního čelního dřeva a vyznačuje se nádherným šachovnicovým vzorem a vysoce odolným povrchem. Kuchyňské pracovní desky z čelního dřeva jsou desky ve stylu řeznického bloku. Laminované kuchyňské desky Mnoho dekorů imitujících dřevo, kámen, beton.


Vysoce hodnotné trojvrstvé třískové desky , potažené laminátem, výška mm. Vysoká odolnost povrchu pracovní desky proti poškrábání a proti otěru. Boční řezné hrany jsou z výrobního závodu potažené dekoračními hranami.


Dle Vašich požadavků Vám rádi desky nařežeme na požadované rozměry. Připravujeme též otvory pro varné desky , dřezy a baterie. Povrchovou úpravu provádíme buď lakováním nebo přírodním olejem. Laminátové pracovní desky - řada KLASIK.


V případě zájmu o pracovní desky z jiných dřevin či rozměrů nás. Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen. Lepením získává pracovní deska lepší rozměrové vlastnosti, oproti pracovním deskám nelepým.


Je potřeba počítat s tím, že masivní pracovní deska není stálobarevná a časem změní odstín. Zastánci masivního dřeva si určitě vyberou dřevěnou pracovní desku. Obvykle se pro tento účel využív velmi tvrdé dřevo, například dub nebo buk. Desky jsou lepeny vodovzdorným. Dřevěné masivní pracovní desky jsou vyráběny z lepením jednotlivých špalíků dřeva.


Masivní pracovní desky

Splňuje všechny požadavky na snadnou údržbu, hygienickou nezávadnost, odolnost proti horkým povrchům, vodě a mastnotě. Nová a rozšířená nabídka reprodukcí kamene, betonu, kovu, keramiky a dřevodekorů vám umožňuje dosud nevídanou svobodu designu. EGGER pracovní desky lze snadno instalovat a díky své trvanlivosti si zachovávají po dlouhou dobu atraktivní. Tloušťka pracovní desky bývá obvykle 2 nebo mm.


Dřevo musí být dobře vysušené a naimpregnované, aby odolalo tekutinám rozličného původu, se kterými přijde do styku. Díky kalení a speciální povrchové úpravě je pak pracovní plocha kuchyňské linky nejen krásná, ale také velice odolná. Musejí být silné, oděrům, vlhku i teplu odolné a rovněž hygienické při plnohodnotném a častém užívání.


Masivní pracovní desky

Dobře a snadno čistitelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky