pátek 8. září 2017

Pivní korbel s víkem

Díky jemně a bohatě zdobenému cínovému víčku a klasickému tvaru korbele v něm pivo vydrží déle čerstvé a dobře vychlazené. Na přední straně je vyobrazeno. Z přední strany je zdobený obrázkem a vtipným textem.


Cínové víko je poté dekorováno ornamenty chmele. Jedná se o dárek nejen pro muže, stejně tak není nutné t. Dárek pro milovníky piva - masívní skleněný krýgl s bohatě zdobeným cínovým víčkem.

STARÝ PIVNÍ korbel Čiré silné sklo s cínovým víkem. Ručně ryté jméno majitele. Cejchováno vybroušenou značkou L. Keramický korbel se vám odvděčí uchováním té správné teploty piva po delší čas.


Pro skladnění ulovených duší využijte pivní korbel s víkem. Pro dřevorubce tady máme prakticky nerozbitný dřevěný korbel s nerezovou vložkou. Korbel s víkem Oberfranken - Schonwald Germany. TJ Hodonice pořádalo již 5.

Doba dodání (od obdržení platby) 2-dny. Košt místních domácích piv se uskutečnil v pátek 17. Na korbel se mohou vypískovat různé motivy a texty dle Vašeho přání: k narozeninám, rybářský motiv, obecní loga- nutno foto v perokresbě.


Vtipný dárek pro rodinu, kamarády a známé. Pivní korbel s cínovým víkem 5l. Vyrábíme repliky cínových předmětů, se kterými kombinujeme skleněné poháry a karafy, víčka na pivní půllitry, korbely a další cínové předměty a vyrábíme věrné repliky původních výrobků.


Broušený pivní půllitr se jménem - originální pivní dárek pro pivaře. Na půllitru může být jméno, motiv z naší galerie, název akce nebo logo vaší firmy (barevné motivy a fotografie zpracovat nelze, protože se nejedná o půlitr s potiskem ale pískováním!). Pískovaný pivní korbel s cínovým víkem - Nejlepší kočí Cena je včetně dárkové krabice vyložené bílou, modrou, fialovou, vínovou, tm. Prodám pivní korbele s cínovým víkem. Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů.


BUCLÁK s vypracovaným cínovým víčkem je vyroben z ambrového skla, barva medu či chcete-li jantarová. Vyfoukáno bylo v české sklárně. BEPKVIKKAP Vyprodáno 7Kč s DPH 6Kč bez DPH. BEPKVIKPSTR Vyprodáno 7Kč s DPH 6Kč bez DPH.


Barva medová či jantarová, chcete-li krásně evokuje barvu piva :) Obsah je litru. Na našem pivním e-shopu nabízíme také pivní sklo a půllitry. Pokud sháníte netradiční dárek, skleněný 2-litrový nebo 5-litrový džbán je to pravé pro pivní nadšence.

Starý pivní keramický korbel s cínovým víkem , na dně nespecifikovaná značka. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. LUXUSNÍ zdobený KORBEL s cínovým VÍKEM na PIVO A PANÁKA v jednom. Funkční a originální dárek nejen pro milovníky PIVA.


Tuplák Pilsner Urquell s reliéfním logem a pečetí pivovaru dokáže uhasit opravdu velkou žízeň. Tradici pití piva z litrových sklenic, tzv. Bavorsku, kde se takto podává především pšeničné pivo. Víčko je cínové a zvedá se dá se odklopit.


Korbel krígl broušený skleněný s víkem česká ruční výrobaSkleněný korbel s cínovým víkemPěkný dárek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky