středa 6. září 2017

Sendvičovač s grilem

Tři přístroje v jednom. Stačí jednoduše vyměnit vnitřní pláty, čímž získáte jiný přístroj, a zároveň šetříte. Díky vrubované grilovací desce si připravíte chutné panini.


Desky s nepřilnavým povrchem napomáhají ke snadnému čištění a. Multifunkční sendvičovač , který je zároveň vaflovačem a grilem v jednom. Pořiďte si skvělého pomocníka do kuchyně od Okay! Na výsledek má pozitivní vliv jak nepřilnavý povrch, který usnadní i následné čištění, tak na něj má vliv také velmi dobré rozložení tepla ve všech částech plochy.


Teplý, křupavý chléb s krustičkou. Roztavený sýr, který se dlouze táhne a na jazyku rozplývá. Dokonale propečená šunka, šťavnatá a lahodná. To všechno můžete mít v jediném, perfektním sendviči. Na večeři, na snídani nebo jako vítanou svačinku pro děti.


Sendvičovač s grilem

Vybrat sendvičovač pro přípravu zmíněné lahůdky není jen tak. Disponuje příkonem o hodnotě 7W, který má primárně vliv na rychlost celkového nahřátí. Přesto si však sendvičovač své místo mezi kuchyňskými spotřebiči zaslouží. Je úplně jedno, jestli máte rádi toasty v podobě trojúhelníčků nebo čtverců, důležitá je zapečená náplň, protože u toustovačů s vyměnitelnými plochami můžete tvary měnit nebo je nahradit plotýnkami pro přípravu sendvičů či vaflí.


Jeho hlavní výhodou jsou vyměnitelné desky pro sendviče, grilování a vafle. Dále disponuje tepelně izolovanou rukojetí, ochranou proti přehřátí a indikátorem připojení k síťové zásuvce. Rozsvícením zelené kontrolky sendvičovač oznámí, že je připraven a vy můžete začít s přípravou chutné snídaně. Speciální vlastnosti a funkce Tepelná regulace – díky této funkci si budete moct nastavit, jak chcete mít tousty propečené. Clabitic Nevoní to ohněm, ale rozhodně to bude zdravější.


Taky máme sendvičovač s grilem , ale já se přiznám, že tu „grilovací“ vestavbu používáme na rozpékání rohlíků a chleba (na suché topinky ). Mám na mysli přístroj na dělání toustu z toustovacího chleba, protože někde se mi pod zadáním slova toustovač objevuje na netu topinkovač. Hledáte-li toustovač s grilem nebo toustovač s vyměnitelnými plotýnkami, daná kategorie je pro vás jako stvořená. Tyto přístroje obchodníci také často označují jako toustovač 3v(nebo sendvičovač 3v1), toustovač 4va tak dále. Jsou zkrátka mnohem vybavenější. Proč si koupit toustovač?


Sendvičovač – príkon 900W, sendvičovač pre toasty, veľkosť plátov 28. Přístroj má několik programů např. Chcete si připravit chutnou, ale zároveň rychlou snídani, večeři či svačinu? S některými modely si můžete také připravit vafle, vejce nebo grilovanou zeleninu. Tyto vylepšené typy sendvičovačů na trhu najdete s označením 2v 3va 4v1.


Sendvičovače 2vjsou zpravidla vybaveny nástavcem pro přípravu klasických sendvičů a nástavcem pro vafle. Modely s označením 3vjsou ještě navíc vybaveny grilem. Víceúčelový toustovač s grilem s vyměnitelnými vnitřními plochami, tři páry zaměnitelných vnitřních teflonových plátů - grilování, toustování, vaflování, vnější nerez povrch, nepřilnavá vrstva na pov. Sendvičovač má výměnné desky s kvalitním nepřilnavým povrchem a tepelně izolovaným dvouvrstvým pláštěm.


Velice oblíbené jsou sestavy 2v(udírna s grilem , krb s grilem ) nebo 3v(krb, udírna a gril), jejichž součástí jsou betonové prvky KB-BLOK v povrchové úpravě a barvě na přání zákazníka, kované součásti řady Smokers (kouřovo ohniště, rošt, popelník, gril, komín, dvířka, atd.), šamotový obklad a další doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky