středa 13. září 2017

Sencor sfp 6260

This section offers both. Practically sorted manuals, technical specifications and current catalogues. See all the product information. Chcete doručit zboží do Česka?


Mppřehrávač, který seženete do 7Kč. Specifikace: display, 128x1p. Nejd ůležitější vlastnosti TFT (cm) displej Podpora MP WMA formátů zvuku Podpora video formátu MPEG-(AVI) Vestavěné FM rádio Synchronní zobrazení text ů skladeb Vícenásobné režimy.


Přehrávač přehrává videa ve formátu AVI a hudbu ve formátu MP WMA, WAV. Nechybí ani FM rádio a nahrávání rádia nebo mikrofonu. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. Veškeré informace o produktu.


Díky integrovanému mikrofonu máte možnost využít přehrávač jako diktafon. Připojení k počítači je realizované pomocí USB 2. Součástí je i funkce USB disku. Multimediální data můžete ukládat na interní paměť o kapacitě GB.


Když jsem přehrávač připojila k počítači, ovladač se sice sám nainstaloval, ale mpse neobjevuje jako nový disk. Malý přehrávač Sencor se štíhlým designem vám může sloužit jako datové úložiště pro mediální souborys připojením jako USB disk. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie tv, video, audio. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzie. Vstavaná baterie, Podpora JPEG. MPprehrávače, GB, 1. Akčné ceny a najlepšie ceny na Najlepsie-ceny.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. MP WAV lejátszás - AVI video, JPEG kép, TXT szöveg. Malý prehrávač Sencor so štíhlym dizajnom vám môže slúžiť ako dátové úložisko pre mediálne súborys pripojením ako USB disk. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Lai valik, kiire tarne ning turvaline ostukeskkond. Dobrý den chtěl bych se zeptat já jsem si před několika lety a má to Gb místa a. Posilování, běh či jízda na kole a jiné aktivity jsou už samy o sobě zábavné. Když k nim ale přidáte oblíbenou hudbu, dostane se na zcela jinou úroveň a překonáte svoje limity. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Jūsu vajadzībām Sencor piedāvājumā ir viss, sākot no televizoriem un planšetdatoriem līdz mobilajiem tālruņiem, skaņu ierakstu un MPatskaņotājiem. Sencor produkti domāti cilvēkiem ar stilu, kuri vēlas dzīvot pilnvērtīgi. Ieškai internetu pigiau?


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky