úterý 12. září 2017

Broušení břitvy

Chcete-li porovnávat břitvy , které nabízíme my, srovnejte je se všemi břitvami, co kdy kdo vyrobil a které nemáme v nabídce my. Nabízíme jen a pouze břitvy , za které se nemusíme stydět. Get without the ads.


Skip trial month free. Unsubscribe from IRENKO? Fórum o holení břitvou, broušení břitvy , údržbě břitev a všem o holení a oholení.

Dovolujeme si odmítnout broušení břitev, u kterých to nemá smysl - např. Tradice starší více než tři sta let. Jak na broušení břitvy , Dr. Nevíte, jak správně nabrousit břitvu? Břitvu otevřeme a položíme ji ostřím proti směru tahu na obtahovací řemen, který může být eventuálně upevněný na strojku.


Dosáhnout pocit ostrosti zvládnou mnozí, avšak dosáhnout profesionální ostří vyžaduje dlouhý trénink. Broušení je komplexní řemeslo, které vyžaduje svůj čas. Obtahovací řemen na broušení břitvy z kvalitní kůže s háčkem z chromované oceli na uchycení za kliku nebo háček.

Ideální výbava na broušení břitev. Jedna strana obtahovacího řemenu je vyrobena z velmi jemné kůže, druhá strana z hrubší kůže. Používáte-li tradiční holicí břitvu, pak budete potřebovat i takovýto obtahovací řemen. Provádím broušení nožů, nůžek, keramických nožů, pilových řetězů, pilových kotoučů, mlýnků na maso, nářezáků, (domácí kráječe), broušení bruslí a zahradnického nářadí. Používám běžnou tescomu již řadu let a domácím broušením lze stále s tímto nožem výborně krájet i holit :D více na.


Na Vás je už jen volba toho správného nářadí. Pokud sáhnete po klasické břitvě, určitě doporučujeme dokoupit kožený řemen přizpůsoben na jejich broušení. Pokud se Vám však zalíbily břitvy na vyměnitelné žiletky, nezapomeňte dokoupit i sadu žiletek určených pro konkrétní typ břitvy. Brusné korundové kameny je možné použít jak s vodou, tak i olejem.


Samotná technika broušení viz video níže. Zároveň na kůži můžete jako další mezistupeň. Rodinný podnik, který se zabývá broušením nožů, nůžek klasických i zahradnických, pilových kotoučů, řetězů k motorovým a elektrickým pilám, sekerek. OSTRÉ- broušení je určeno pro ty, kteří mají levnější nože, ale i tak chtějí mít profesionální ostří. Rozdíl je v tom, že ostří nebude leštěné tak dokonale jako v předešlém případě.


Nůž bude skutečně velmi ostrý, ale ne až tak ostrý jako při PROFI broušení. Nože obvykle zašleme do hodin od přijetí. Tento pás na broušení břitvy patří mezi klasický nástroj ze staré školy, díky kterému budou všechny vaše břitvy velice ostré!

Pás je vyroben z kvalitního a odolného materiálu, díky kterému můžete produkt používat k opakovanému broušení. Brusný pás navíc disponuje poutkem, díky kterému lze pás z jedné strany zaháknout pro lepší manipulaci. To prostě nejde uspěchat.


Chce to ale kvalitní břitvu. Holení břivou je tím nejtradičnějším a nejefektivnějším způsobem holení vousů. Je rituálem, při kterém se nespěchá.


V této kategorii najdete pestrou nabídku kvalitních břitev DOVO Solingen, které mají uhlíkovou nebo nerezovou čepel. Uhlíkové ostří má lepší řezné vlastnosti, ale narozdíl od. Klasická břitva se na holení používá již celá staletí. Holení břitvou vyžaduje trochu cviku, výsledek však stojí za to a popularita mokrého holení stále roste.


Zadní strana z lněného vlákna slouží k odstranění malých částeček a nečistot z čepele břitvy před samotným obtahováním na kůži. Dodáváme včetně žluté pasty, která slouží pro péči o kůži. Starat se o svou tvář a vousy je krásný rituál, který ale vyžaduje kvalitní nástroje. Holicí strojek BLUEBEARDS REVENGE Cut-Throat shavetta je vhodný nejen do holičství, ale i pro muže, kteří si zatím netroufají na klasickou břitvu. Koupit u nás můžete také potřeby pro pánské mokré holení, jako jsou břitvy a holicí strojky.


Už Vás nudí klasické moderní nůžky? Chcete stříhat pomocí nějakého originálnějšího nástroje? V našem internetovém obchodě najdete různé typy kovaných nůžek, které jako by svým vzhledem ze starých časů vypadly. Naše nůžky jsou určené ke stříhání bonsají, které se od nynějška rázem stane Vaší oblíbenou činností. Každý muž má právo na chvilku pro sebe.


Užít si ten pocit být středem pozornosti, nechat o sebe pečovat. A my jsme zde pro naplnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky