středa 27. září 2017

Zástěra černá

Velikost potisku (řádky textu) dle rozměrů zástěry, co možná nejširší na prsou. Prosím o nacenění jak samotných zástěr bez potisku, tak cenu zástěr s potiskem. Kvalitní materiál, černá barva Krátká číšnická zástěra do pasu s kapsami a zipem na peněženku, účtenky, kalkulačku a pero, 43cm x 25cm, prát do 65st.


Zástěra černá

Detail produktu Do obchodu. Denny´s Barevná zástěra s laclem - černá Hodnocení produktu:. Při vícedenním pronájmu cena nastavena individuálně.


Půjčit Termín zapůjčení si zvolíte v detailu poptávky. Potřebuji poradit Přidat mezi oblíbené. Díky se vám už nikdy nebude říkat šmudla.


Dlouhá životnost, možnost praní v pračce. Nejhodnotnější příspěvky s vlastními zkušenostmi nebo radami oceníme formou slevového kupónu nebo dárku. IKEA - VARDAGEN, Zástěra, černá , Pásek kolem krku lze nastavit tak, aby vyhovoval každému. Směs bavlny a lnu, která kombinuje jemnost bavlny s leskem a pevností lnu.


Na poutka zástěry lze zavěsit např. S praktickými kapsami na drobnosti. Je vyrobena z kvalitního materiálu silné plátnové vazby, kolem krku má tkanici s posuvnou sponou na nastavení velikosti.


Zástěra černá

Výšivka na zástěře má tu výhodu, že je stálá oproti potisku, který se časem. Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování.


Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře. Informace o produktu Weber Zástěra, černá. Nejen při grilování je potřeba, aby bylo vaše oblečení chráněno. Ke grilování a vaření nabízíme zástěru s laclem, která je vyrobená ze 1 bavlny a má pro vaše pohodlí nastavitelnou vázačku kolem krku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Profesionální designová zástěra od Vondrak design.


Grill party zástěra a chňapka - zelená. Myslivecký recept - zástěra a chňapka. Grilovací zástěra s chňapkou v zelené barvě. Pokud se jedná o produkt na zakázku (úprava grafiky, text na přání aj.), zkontrolujte si prosím pečlivě tabulku velikostí. Kuchyňská zástěra z pevné bavlny.


Takový produkt totiž nemůžeme vyměnit ve lhůtě dní. Se stylovou zástěrou s kreativním potiskem vám příprava oblíbeného pokrmu půjde jedna báseň. Výšku zástěry si můžete regulovat pomocí kovových cvoků. Pracovní zástěra SOPHIA - je praktická zástěra na každodenní použití. V celé šířce je vybavena úložnými kapsami a úchytkami na kadeřnické nebo kosmetické pomůcky.


Model SOPHIA je určen pro. Ušetřete si čas a nervy při pravidelném úklidu. Ochranná zástěra vhodná pro salony. Univerzální velikost, Se dvěmi kapsami, hladký materiál, zabraňuje znečištění pracovního oděvu při stříhání.


Lehce udžovatelné, praní při st. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Zástěra je volnějšího střihu s opaskem na uvázání.


Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Eva Cermanová - reklamní dárky - mail. Vladimír CERMAN - laserové gravírování - mail. Mapka - zde nás v Hradci Králové najdete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky