čtvrtek 7. září 2017

Plech s víkem

V plechu upečete buchtu či koláč, který se díky antiadhéznímu povrchu plechu nepřichytí. Po vychladnutí obsahu celý plech přiklopíte plastovým víkem. Dostupný ve dvou rozměrech, ve větším rozměru víko s držadly. Vhodné jsou k zapékání masa a dalších pokrmů. Plech na pečení s víkem.


Pečící plech s víkem Orion 42x29cm. Vyrobený je z oceľového plechu a doplnený o 3-vrstvový nepriľnavý povrch. Kvalitní plech s prvotřídní nepřilnavou vrstvou je pro pečení naslano i nasladko naprosto nezbytný.


Logo TESCOMA nesou plechy nízké, hluboké i ty úplně bez okrajů. Díky víku moučník neztratí vláčnost, nevyschne a zároveň bude chráněn před vnějšími nečistotami. Všechny samosebou vhodné pro plynové, elektrické i horkovzdušné trouby. Pekáče a zapékací mísy. Základem dobrého koláče nebo domácího cukroví je kvalitní plech na pečení s odolným nepřilnavým povrchem, který se jen tak nepřipálí.


Tradiční smaltovaný plech na pečení s vyšším okrajem a hluboký plech na pečení jsou nejlepšími pomocníky při přípravě sladkých i slaných pokrmů, klasický mělký pečící plech na cukroví i domácí pizzu. Ať už na moučník, nebo na svačinu – s tímto boxem na přenášení a uchovávání, který poslouží i jako plech na pečení, můžete pokrmy bezpečně přenášet. Kovový sud se zátkami ve víku, lakovaný, l. Je vhodný na přípravu masa, zeleniny a dalších pokrmů, díky plastovému víku Vám potraviny neokorají, do trouby vkládej. Ušetřete za dopravu a nechte si zboží zdarma dodat do jednoho z našich obchodů.


Ve lhůtě dnů můžete zakoupené zboží bez udání důvodu vrátit a kupní cena Vám bude. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Tento pečící plech s nepřilnavým povrchem se stane nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Snadno upečete buchtu či koláč, který se díky antiadhéznímu povrchu plechu nepřichytí.


Plech s víkem

Hledali jste přenosný plech s víkem ? PLECH S VÍKEM v akci najdete v akčním letáku Pepco. Veškeré informace o produktu. Forma na dort čtvercová s víkem na přenášení.


Detail produktu Do obchodu. Kč 2Kč TESCOMA plech na pečení hlub. Toto vše odpadá, pokud použijete pečící plech s víkem.


Plech s víkem

Je to skvělý pomocník, navíc má i nepřilnavý povrch, takže se v něm krásně peče, po upečení se v něm moučník může uchovávat, protože díky víku nevyschne. Víko má praktická ucha na přenášení, takže není problém vzít si ho kamkoli s sebou. Nepřilnavý povrch XYNFLON je vyroben na bázi PTFE (polytetrafluorethylenu), je vysoce odolný, má prvotřídní antiadhézní vlastnosti a snadno se udržuje. Vysoce odolný plech s prvotřídními antiadhézními vlastnostmi je snadný na údržbu. SP Basic Šachtové poklopy s protiskluzovým povrchem.


Přihlásit se k zasílání akčních nabídek. MIX barev - DO OBJEDNÁVKY JE NUTNO UVÉST POŽADOVANOU BARVU! Pro časté pečení je dobré vybírat nové a kvalitní plechy na pečení. Vybírat si můžete podle velikosti.


Plech s víkem

Při nákupu je třeba zvážit, na co vám bude plech nejčastěji sloužit. Zatímco na vánoční cukroví vám stačí rovný plech s nízkým okrajem, perník nebo rýžový nákyp upečete na plechu s vysokým okrajem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky