středa 20. září 2017

Dózy na mouku

Kuchyně a jídelna Skladování potravin Dózy Odebrat filtry. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Materiál sklo plast keramika porcelán silikon plech Typ na. Dózy na mouku najdou využití i ve vaší domácnosti.


Jedná se potravinové dózy ideální velikosti, přesně takové, abyste měli mouku vždy po ruce. Kitchen Craft - dóza na mouku Living Nostalgia, krémová (Krémová plechová dóza na mouku z kolekce Living Nostalgiaje vhodná do každé kuchyně.) Krémová plechová dóza na mouku z kolekce Living Nostalgiaje vhodná do každé kuchyně.

Jedinečný retro design doplní vzhled každé kuchyně v tomto stylu. Britská značka původně. Dózy z nerez oceli jsou vhodné pro skladování kávy, čaje nebo těstovin. Možná vás to překvapí, ale v naší nabídce najdete i dózy z porcelánu, smaltu nebo akrylu.


Využití dóz je v kuchyni všestranné - najdete zde dózy na mouku , dózy na cukr, dózy na kávu, na těstoviny a dalších druhy potravin. Hezky vyskládané koření v dózičkách na poličce, praktické sklenice s moukou či cukrem, nebo plechové dózy s čajem a kávou se budou ve vaší kuchyni vyjímat! Konec nevzhledným sáčkům a krabičkám.

Přesypte si do elegantních a praktických úložných dóz na potraviny zrnkovou kávu, čaj, cukr nebo mouku. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě. Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř.


A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch.


Skleněné dózy na potraviny. Vyberte si z široké nabídky skleněných zásobníků a potravinových dóz. Ideální k uchovávání potravin. Právě k tomu slouží dóza na potraviny.


Ať už potřebujete uschovat navařené jídlo, mouku , máslo či kávu, zde najdete praktické pomocníky, kteří se o tuto práci postarají. Ve velkém množství domácností takto skladují cukr, mouku , sůl, různé druhy koření i další druhy potravin. Využití skleněných dóz na jídlo je opravdu velmi široké, stejně tak i naše nabídka těchto dóz - vyberte si!

Díky sítu se mouka nakypří a těsto bude více odlehčeno, čímž se moučník stane také více nadýchaným. Naleznete zde skleněné dózy využitelné pro uchovávání nejen různých druhů potravin. Věříme, že si přijdete na své, ať už sháníte dózy ze skla čirého i barveného, případně dózy zdobené za použití mosazi, keramiky i jiného materiálu. Cukr kostkový, krystal, moučku a pudr, sůl, strouhanku, těstoviny, rýži, čočku, fazole, prostě na všechny pochutiny, které jsou hrubší a potřebujete je mít stále po ruce. Ano, to je také možnost, ale jak si otevřete.


Dózy sú vhodné pre skladovanie a prenášanie potravín. Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú. V nabídce máme i skleněné dózy na potraviny, které chrání suroviny před vlhkostí, zvětráním, moly a jinými nechtěnými návštěvníky. Pokud přemýšlíte, jak nejlépe využít prostor v ledničce a přehledně uspořádat její obsah, použijte obdélníkové plastové dózy na potraviny nebo boxy.


Stejně dobře poslouží i vakuové dózy , které navíc uchovají potraviny dlouho čerstvé a ochrání je před zvlhnutím či ztrátou chuti a vůně. Používat je ale můžete i jako dózy na mouku , cukr, sůl či jiné nejen sypké potraviny. Díky silikonovému těsnění jsou formy vzduchotěsné, což prodlouží dobu, po kterou zůstanou uskladněné potraviny čerstvé. Nový tvar skleněných dóz, které jsou ozdobeny.


Praktické dózy na skladování potravin se přizpůsobí obsahu. Vhodné například na cereálie, těstoviny, mouku apod. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Kvůli bezpečnosti vašeho osobního účtu nepoužívejte tuto funkci na cizích zařízeních. Na výběr máte z 1produktů.


Pokud vás zajímají spíše nejlepší dózy na potraviny z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie dózy na potraviny recenze a testy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky