úterý 26. září 2017

Indesit iwudn 4105x9

Choose from a wide range of Indesit Washing Machine spares. Free delivery and returns on eligible orders. Funkce Eco Time umožňuje zkrátit čas praní, nechybí ani funkce 20°C Zone , která pere prádlo při teplotě 20°C se stejnou účinností jako při 40°C, nebo pak funkce Energy Saver , která zajišťuje nejšetrnější praní ve studené vodě.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Tato předem plněná pračka se díky svým kompaktním rozměrům skvěle hodí i do míst, kde záleží na každém centimetru. Buben pračky pojme až 4kg prádla, o které je postaráno s nejvyšší jemností. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Táto predom plnená práčka sa vďaka svojim kompaktným rozmerom skvele hodí aj do miest, kde záleží na každom centimetri. Bubon práčky pojme až 4kg bielizne, o ktoré je postarané s najvyššou jemnosťou. Price Match Promise on Genuine Indesit Spare Parts. Disponuje ochranou proti pretečeniu, množstevnou automatikou a vo svojej výbave má viaceré špeciálne programy ako rýchly program, športové programy, či program jeans. Takisto Vám umožní nastavenie odloženého štartu.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Cenově atraktivní pračka s předním plněním, která se díky kompaktním rozměrům hodí i do menších bytů. Tomu odpovídá také kapacita, neboť najednou pojme maximálně kg špinavého prádla. Je vybavena ochranou proti přetečení. Eco Time S volbou Eco Time není třeba vyčkávat na plnou náplň, tato volba má být použita, kdykoli.


Uživatelské hodnocení a recenze Automatické pračky Candy CLD 135. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů. Základní technické parametry Kapacita prádla pračky: kg Účinnost odstřeďování: C Průměr plnicí. Záruka koncový zákazník: Mesiacov Záruka firm.


Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Rádi Vám pomůžeme s výběrem spotřebiče, ná. Cenovo atraktívna práčka s predným plnením, ktorá sa vďaka kompaktným rozmerom hodí aj do menších bytov.


Tomu zodpovedá aj kapacita, pretože naraz pojme maximálne kg špinavej bielizne. Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.


Title: ENERGY LABEL Author: MLS e-team 7. Pračka s čelním plněním, kapacita kg, energ. Funkce Energy Saver – praní ve studené vodě s přizpůsobeným otáčením bubnu, malý digitální displej, odložený start, rozměry (šxvxh): 5x 8x 3mm. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. S touto pračkou budete moci okamžitě vaše prádlo vyprat i ve studené vodě, dokonce i zkrátit dobu praní a přizpůsobit otáčení bubnu.


Our appliance spare parts videos provide detailed repair guides on cookers, washing machines, tumble dryers, dishwashers, fridges and cooker hoods. They range from changing an element, replacing a pump or renewing a pcb. Dôvod zaradenia do bazárového tovaru – výrobok má lehce poškozený lak. Большой выбор запчастей всегда в наличие.


Быстрая доставка и гарантия! Kontakt os hvis din ikke er på listen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky