úterý 5. září 2017

Skládací kanystr

Vzhledem k možnosti složení v podobě žebrovaného systému jsou velice skladné a vhodné na cestování a turistiku. Plastový skládací kanystr na vodu. Věřte, že mají celou řadu výhod! Jsou totiž: skladné - zaberou téměř třetinu prostoru normálního kanystru, lehké - váží pár gramů, mají objem až l, lze je zavěsit např.


Kč s DPH 26Kč s DPH. Skládací , litrů, s připojením na odpadní systém.

Pokud je tento plastový vak prázdný, bez problémů jej můžete složit - zabere tak minimum místa. Vybrat si můžete ze dvou barev a velikostí. Kanystr je určen na přepravu a úschovu tekutin. Na povrchu kanystru je šroubovací uzávěr s rychlo. Kanystry kovové, plechové, plastové, s UN kódem na nebezpečné látky, bezpečnostní kanystry na hořlaviny.


Ve složeném stavu se vejde i do těch nejmenších prostor, je vybaven plastovou rukojetí pro snadné přenášení. Nejvýhodnější nákup jezdeckých potřeb! Největší výběr velikostí a barev!

Součástí balení je chemická látka BPA, vyráběná ve velkém množství pro použití při výrobě polykarbonových plastů. Vhodný pro transport a uchovávání pitné vody v kempu či základním táboře. Praktický, skladný a lehký outdoorový kanystr o objemu 8l.


Skladaci kanystr na vodu. Nalezeno: 5produkt ů. Více informací od 2Kč. Netrpíme hlady, máme dostatek pitné vody.


Pro 4-taktní motory ho můžete použít k uskladnění benzínu Natural 9 nebo v něm můžete přímo namíchat benzín s olejem. Outwell Water Carrier skládací kanystr na vodu 10l-praktický a odolný skládací kanystr o objemu litrů-transparentní provedení-jednoduchý šroubovací uzávěr o průměru mm, který neztratíte-ve složeném stavu lze kanystr díky jeho tvaru použít jako. Kohoutek v zátce kanystru, ucho na přenášení.


Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. Garance dodání do Vánoc jsme schopni udržet na objednávky, produktů které jsou v DE skladem, vytvořené do 08.


Díky praktickému madlu a kohoutku lze s kanystrem snadno manipulovat. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Právě si prohlížíte zboží značky na e-shopu ELPOSnaradi. Společně se šroubovacím víčkem je ke kanystru přibalen i speciální praktický kohoutek pro natočení vody.


Ovšem jeho největší předností je, že pokud je prázdný, dá se lehce složit a nezabírá skoro žádné místo.

Pro delší životnost je kanystr vybaven zesílenou rukojetí. Díky jeho speciální skládací konstrukci zabere prázdný jen minimum místa. SKLÁDACÍ KANYSTR – POPIS Překvapte své přátelé zahradní párty a využijte praktický barel na vodu s poštovným zdarma.


Velký skládací kanystr lze jednoduše stlačit na plocho a skvěle tak šetří místo při převozu. Odolný a silný materiál. Doplňky pro karavany, obytná auta, camping a volný čas.


Tisíce osvědčených a kvalitních výrobků od předních výrobců za nejnižší možné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky