pátek 8. září 2017

Kulatý ubrus 160 cm

Nezaujal Vás žádný kulatý ubrus nebo jste nenašli ubrus o Vámi požadovaných rozměrech? Vyberte si jakoukoliv látku z naší nabídky a zašlete nám poptávku na ušití. Hodnocení produktu:. PopisSpodní strana s hebkou netkanou tkaninouOmyvatelný – snadná. V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony, ubrusy a mnoho dalšího.


Takže zapněte swing nebo charleston a nechte vychladit sekt. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem.


Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Speciální voděodolná úprava. Nádherný doplněk nejen Vaší kuchyně.


Bílý vzor je jakoby plastický, při umělém osvětlení je zvýrazněn. Ráda ušiji i jiný rozměr ubrusu, povlaku do dnů. Doporučuji nakombinovat s jednobarevnou látkou bílou. Vašeho stolu, disponuje. Rozměry ubrusu jsou průměr 1cm.


Materiál 1PES, praní do 30°C. Kulaté ubrusy, LuxuryTable. Pokud nenajdete kulatý ubrus vhodný pro Váš stůl, obraťte se na nás.


Také zvažte nabídku čtvercových ubrusů, protože některé dezény z nich jsou cíleně vyráběny pro kulaté stoly. Na kulatý stůl patří vhodný ubrus společně s prostíráním. Správně stůl „obléct“ vyžaduje estetické cítění. Ubrus dokáže jídelní kout patřičně ozdobit, zároveň brání ušpinění stolu. Jednobarevný ubrus v šedé barvě.


Vyšívaný ubrus kulatý prům. Dekorativní vyšívaný ubrus růžový. Je vyroben ze 1 polyesteru. Ideální na venkovní použití. VELKÝ BÍLÝ KULATÝ UBRUS prům.


Vystavit v této kategorii. Aukro Dům a zahrada Zařízení Bytový textil Ubrusy, dečky, prostírání. Praha-zápa cena 150Kč, od v. Moderní ubrus vypadá nejen elegantně a stylově, ale také se přizpůsobí vašim potřebám. Jeho velkou výhodou je nemačkavá úprava. Lem ubrusu je střižen do malých obloučků s jemnými vlnkami.


Krásný režný kulatý ubrus s bordurou s typickým provensálským vzorem s motivem OLIV. Tento ubrus zkrášlí váš interier, terasu, nebo zahradu. Je z velmi kvalitní silnější režné tkaniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky