pondělí 11. září 2017

Sencor shb 4362

Extra quiet DC motor and 6- YEAR WARRANTY for motor. Zelený tyčový mixér s bohatým příslušenstvím. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


A 8W teljesítményű motor változtatható sebesség funkcióval lett ellátva. Tento ruční mixér je nenáročný na prostor v kuchyni, ale zároveň Vám nabízí kvalitní a silný výkon, a díky jedinečné konstrukci motoru i možnosti plynulé regulace otáček. The hand blender doesnrsquo;t take much space, but also offers quality and strong performance thanks to the unique design of the engine and smooth speed regulation. It has an 800W power input, but runs extra quietly.


Design je pěkný a srovnatelně se v ruce drží při práci. Příslušenství má sice gumová roubení dna nádob, ale trochu tvrdší guma a tak to klouže po stole trochu více než. Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Přivítejte v kuchyni bezvadného pomocníka. Sencor je těžší, ale nijak mě to nevadí. Jde totiž ruku v ruce s širokým příslušenstvím. Nezabere mnoho místa, ale odvede skvělou práci. Skvěle padne do ruky díky ergonomickému tvaru.


Sekací i šlehací nástavce jsou vyrobeny z nerezu. SENCOR je za ljude sa stilom koji žele živeti život u potpunosti. Za vašu zabavu SENCOR nudi sve, od televizora i tableta, do mobilnih telefona,gramofona i MPplayera. SENCOR otvara novi svet gastronomskih užvanja sa svojim prerađivačima hrane i štapnim mikserima. A nemesacél keverő szál alkalmas a forró ételek mixelésére is.


A csomagolás habverőt és aprítót is tartalmaz. Most új vonzó kivitelezésben. A kézi mixer nagyon kevés helyet foglal, az egyedi tervezésű motornak és a fokozatmentes fordulatszám szabályozásnak köszönhetően viszont nagy teljesítményű és minőségi munkát végez.


A mixer gombjai (főkapcsoló és kioldó gomb) LED. W-os a fogyasztása, a működése mégis rendkívül csendes. Tartozik hozzá egy 8ml-es keverő tál fedővel és.


Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Krom nerezové mixovací nohy pro mixování i horkých pokrmů má ve výbavě šlehací metlu a sekáček. Nyní v novém atraktivním designu.


Hasonlítsa össze az árakat! Mixér má podsvícený hlavní vypínač a tlačítko. Akčné ceny a najlepšie ceny na Najlepsie-ceny.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Tento ručný mixér je nenáročný na priestor v kuchyni, ale zároveň Vám ponúka kvalitný a silný výkon a vďaka jedinečnej konštrukcii motora aj možnosti plynulej regulácie otáčok. Eriti vaikne alalisvoolumootor ja mootori garantii aastat. Okrem nerezovej mixovacej nohy pre mixovanie i horúcich pokrmov má vo výbave šľahacie metlu a sekáčik. Teraz v novom atraktívnom dizajne.


Viedokļus un komentārus ieraksta 220.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky