pátek 22. září 2017

Silikonové formičky na marcipán

Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookies. Silikonové formičky , Timidekor.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V jednom kroku zvládnete vše.

Jednoduše do formičky natlačte marcipán či modelovací hmotu a máte hotovou perfektně tvarovanou dekoraci. Stojany na dorty a zákusky. Stencily - šablony dekorů.


Pro tvoření jedlým ozdob na dort nabízíme kvalitní silikonové formy, které lze použít také na přípravu nejedlých dekorací. Lidské postavičky, víly a andělé. Pomocí této silikonové formičky můžete vytvořit snadno a téměř hned krásné miminko, vhodné je použít fondant nebo marcipán v tělové růžové barvě, pak bude efekt dokonalý.


Barevně odlišíme plenku i vlásky, můžeme přidat i další detaily. Najdete u nás jak marcipán na modelování, tak na potahování i marcipán určený k plnění pralinek. Specializujeme se také na silikonové formičky nejrůznějších tvarů.

Díky nim jednoduše a rychle vytvoříte originální dekorace na dorty a cukroví. Pokud však budete mít po ruce silikonové formičky na marcipán , určitě si s tím hravě poradíte. Marcipán patří mezi základní suroviny, kterými se dezerty zdobí. V cukrařině se může použít prakticky na cokoliv. Forma je odolná vysokým teplotám (do 2st.C), neváže chutě ani pachy pokrmů, snadno se udržuje (lze mýt v myčce na nádobí).


Marcipán 1:se hodí na modelaci i potahování, 1:je pak na potahování nejvhodnější. Potahování dortu marcipánem je o něco náročnější než potahování fondánem, marcipán totiž není tak pružný. Pracovní plochu zasypejte moučkovým cukrem.


Nový způsob vaření vajíček bez skořápky, díky němuž se vyhnete klasickému. Můžete s nimi vytvořit skutečně nepřeberné tvary nebo třeba písmenka. Formičky na pečení jsou tím nejlepším pomocníkem nejen pro vánoční nebo velikonoční pečení. Vybírat můžete ze silikonových formiček, které vám usnadní vyklápění a umožňují pečení i bez vymazávání, nebo plechových formiček s nepřilnavým povrchem. V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení.


Pro cukráře jsou v podstatě nezbytným moderním vybavením. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Na našich stránkách nabízíme spoustu vykrajovátek, formiček, báboviček, dortových forem, sáčků na zdobení, zdobících špiček, tvořítek na mandlové těsto, patchworků a jiných šikovných věciček do kuchyně.


Nabízíme širou škálu nepřilnavých forem ze silikonu na pro různé druhy surovin. Mezi ty nejpoužívanější budou jistě patřit formy na čokoládu a formičky na marcipán.

Své milovníky si určitě najdou i formy dekorační a dětské. Vítejte ve světě silikonových formiček, které jsou vyráběné k dekoraci dortů a jiných cukrářských výrobků. Formy jsou určeny na vytlačování marcipánu, různých potahovacích a modelovacích hmot a čokolády.


Nejsou v žádném případě určeny na použití v pečící troubě, na. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. A preto je lepšie vidieť čo kupujete alebo len tak sa nechať namotať s krátkym videom.


Snažíme sa nájsť na internete vždy hotové torty alebo videoukážky ku každej formičke v našej ponuke. Vidieť formičku je málo - veď jednu a tú istú formičku viete často. Vyrobeno z prvotřídního pružného silikonu. ROZMĚRY JSOU UVEDENY NA DALŠÍ FOTCE.


Pravý marcipán je oblíbená cukrářská hmota vyrobená z mandlí a cukru. Aby se o marcipánu dalo hovořit skutečně jako o marcipánu, měl by obsahovat alespoň polovinu této marcipánové pasty - tedy nejméně rozemletých oloupaných mandlí a maximálně cukru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky