středa 27. září 2017

Tescoma sklenice na víno

Elegantní sklenice pro podávání bílých a červených vín, šampaňského, sektu a šumivých vín vyrobené z prvotřídního křišťálového skla s tvrzeným okrajem, včetně luxusních sklenic s jednolitým tvarem bez spojů. Sklenice na víno TESCOMA lze mýt v myčce nádobí. Požitek z dobrého vína, long drinku, ale i obyčejné minerálky se snítkou máty je tím větší, čím máte hezčí sklenici. Ta správná musí být naprosto čirá, dostatečně pevná a odolná proti poškrábání nebo uštípnutí. A přesně takové sklenice najdete v našem e-shopu.


Tescoma sklenice na víno

Krása a ušlechtilost bílých vín dokonale vynikne v elegantních skleničkách z křišťálového skla. V čem jsou sklenice na bílé víno CHARLIE výjimečné? Jsou vyrobeny z prvotřídního křišťálového skla a opatřeny tvrzeným okrajem.


Elegantní křišťálové skleničky jsou univerzální pro všechny druhy vín. Navíc mají na stopce barevné proužky, díky nimž už na party nemůžete sáhnout vedle. Díky speciální výrobní technologii má sklenice jedinečný jednolitý tvar bez spojů a je vysoce odolná.


Vyrobeno z prvotřídního křišťálového skla, opatřeno tvrzeným okrajem. Kompletní zavařovací servis od TESCOMY nabízí unikátní zavařovací soupravu, díky které ušetříte místo i peníze, zcela nová zavařovací víčka bez PVC a celou řadu praktických doplňků, které jinde nenajdete. Tescoma utěrka na sklenice UNO VINO je vynikající pro snadné i rychlé osušení a vyleštění umytých vinných sklenic a nápojového skla do vysokého lesku. Je vyrobena ze speciálního mikrovlákna, vyznačuje se vysokou savostí, díky které sklo čistí a leští zároveň. Tyto sklenice na bílé víno od značky Tescoma jsou vyrobeny z prvotřídního křišťálového skla, které nezkresluje barvu podávaného nápoje.


Detail produktu Do obchodu. Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren. Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil.


Tescoma sklenice na víno

Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Jsou vhodné nejenom do domácností, ale i do vinných sklepů a restaurací. Díky použitému vysoce kvalitnímu křišťálovému sklu s tvrzeným okrajem jsou sklenice na víno CHARLIE odolné a vhodné do myčky. Charlie značky Tescoma.


Vynikající pro podávání bílých vín. Při mytí v myčce nádobí používejte program pro mytí skla. Díky stupňovitému tvaru nálevky pohodlně a rychle naplníte zavařovací sklenice s malým, středně velkým i velkým otvorem. Jaké má nálevka pro zavařovací sklenice DELLA CASA další výhody?


Tescoma sklenice na víno

Tyto sklenice na červené víno od značky Tescoma jsou vyrobeny z prvotřídního křišťálového skla, které nezkresluje barvu podávaného nápoje. Jsou opatřeny tvrzeným okrajem , který zajišťuje maximální komfort a bezpečí při styku s ústy. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Balení obsahuje šest kusů. Barevný proužek na nožičce skleničky pro snadné rozlišení ve společnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky