čtvrtek 7. září 2017

Kanetsune nože

V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovk. KANETSUNE brand by Kitasho Co. Sady nožů, nože na zeleninu, filetovací, vykošťovací, japonské.


Brousky, ocílky a bloky.

Japonské kuchyňské nože jsou kapitola sama pro sebe. Jejich prvotnim znakem je velmi nizký uhel nabroušení čepele, obvykle okolo stupňů. Pro srovnání, evropské kuchyňské nože jsou obvykle broušeny pod úhlem stupňů.


The underground method in Japanese sword-making called “Seki-den” which started some 8years back has been handed down to this present day. KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Kanetsune Seki, 5-1-Sakae-machi, Seki-City.


Vysoká řezivost uspokojí každého vášnivého kuchaře, nízká váha.

Jedná se o ručně vyrobené kusy z kterých dýchá historie a každého uživatele doslova nadchnou svojí dokonalostí. Nože s pevnou čepeľou, zatváracie nože , svajčiarske nožíky, lovecké nože , nože do prírody, do lesa, survival nože , bushcraft nože. Nájdete u nás aj rezbárske nože alebo lyžičkár.


Nôž pre poľovníka, rybára alebo hubára si u nás ľahko vyberiete. Nakupujte finské nože Puukko, EDC nože a lovecké nože u společnosti Lamnia. Všechny nejlepší značky: Böker, Viper, Fox, Kauhava a mnoho dalších.


Zboží máme skladem a garantujeme rychlé dodání. Věrnostní slevy až do. Vážení zákazníci, chceme Vás ujistit, že odesílání Vašich objednávek probíhá v běžném režimu bez problémů. Hodnocení produktu:. Precizní výkonná čepel je opatřena.


Seki-den is the secret method of Japanese sword-making that has been passed down to our present age from 8years ago. Gyuto Chef, Santoku, Sushi Sashimi Yanagiba, Nakiri, Sujihiki , Petty Utility Knives, Damascus and so on. Carbon steel blades and custom handles.


Showing of 2 that match your query.

Product - Hair Scissors. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Kvalitné japonské poľovnícke a kuchynské nože do firmy Kanestune.


SKcarbon steel blade. Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za dní. Prihlásiť sa Súhlasím so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania newsle.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. ClipPoint z Modré oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky