pondělí 18. září 2017

Plechová konev

Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy. Rostliny potřebují vodu a konev je mnohem praktičtější, než kdybyste je zalévali ze džbánku na mléko nebo z hrníčku. U nás najdete tu pravou nádobu na zalévání, ať už potřebujete rozprašovač, nebo kovovou konev , která zároveň poslouží jako dekorace místnosti.


Plechová konev

Konev na zalévaní oválná plechová l. Plechová konev džber s levandulí - INS. Konvička se širokým hrdlem. Barevná konévka na dekoraci.


Naaranžujte si do něj květiny nebo si ho vystavte jen tak, bez květin. To je už na vás, jak to máte rádi. Vhodná na zalévání zahradních rostlin.


V naší nabídce konví na zalévání můžete vybírat konve o objemu 5l, 5l, 8l, 9l nebo 10l. V nabídce je jak plastová konev , tak plechová konev. E-shop s pozinkovanými kovovými zahradními konvemi, květináči, plechovými koši a vědry.


Léty prověřená kvalitní značka Kovotvar za dobrou cenu. Skvělé dárky pro zahradníky i užitečné doplňky pro květináře, aranžéry a zahradní architekty. Malá krémová plechová konev z kolekce Living Nostalgia je vhodná do každé kuchyně jako váza či na zalévání kytek. Jedinečný design doplní vzhled i každé zahrady. Dostupnost zboží: dní.


Zobrazit všechny fotografie (3) Sd. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kovová konev na zalévání Antic Line Arrosoir.


Zajímavá plechová konev na vodu v černé barvě. Díky kreativitě a smyslu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Nesmrtelná konev pro opravdové milovníky zahrady! Zahradní konev stříbrná 9l - pozinkovaná. Objem litrů je ideální především pro zdatnější zahradnice a zahradníky, protože vodou naplněná konev není pro muší váhy.


Ale zase s ní zvládnete zalít velký kus zahrady! Stylová plechová konev na vodu nebo květiny, vhodná jako dekorace na zahradu nebo do bytu na květiny. Námořnická sada - polštář, bandaska.


Plechová konev

Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše, co Vaše zahrada potřebuje. Konve - nakupujte pohodlně z domu! Moderní konev má originální tvar a tenký krk, což umožňuje plnou kontrolu průtoku vody. Kč 4Kč včetně DPH.


Kolekce Living Nostalgia je nedílnou součástí anglické značky Kitchen Craft a patří pod ní nejen originální plechové dózy, ale také řada praktických bytových doplňků jako jsou hodiny, lisy na citrusy a mnoho dalšího. Přesvěčte se a dovolte, aby se výrobek z této řady stal designovým a praktickým doplňkem vaší kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky