středa 6. září 2017

Mlékovar tescoma

Hrnec na mléko neboli mlékovar zajistí, že se vaše mléko, čokoláda, omáčky, pudinky, polevy a dětské kaše při ohřívání nepřipálí. Každý hrnec na vaření mléka TESCOMA je samozřejmě vhodný také na indukci. Vsaďte na jistotu také vy a vybavte se mlékovarem z řady PRESTO nebo HOME PROFI o průměru nebo cm.


Hrnce na vaření mléka, pudinků i polev. Ať už se jedná o mléko, váš oblíbený pudink či polevu, můžete se pustit do příprav zcela bez obav. Rádo se také připálí na dně hrnce a vždy udělá škraloup.


Podobné je to s pudinkem, čokoládou, omáčkou…. Vynikající pro použití v domácnostech i profesionálních kuchyních. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivní rukojetí. Főzés és sütés gyerekekkel.


Pokud chcete mít vývod od těla, musíte si hrnec otočit a pak máte držadlo na levé straně, což mně jako pravákovi nevyhovuje (nejen mně, stěžují si i ostatní z rodiny, kteří tento mlékovar mají). Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Zapomeňte na strach z nepříjemného připalování připravovaných pokrmů. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Konyha elrendezése és takarítása. Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Jak ale takový mlékovar funguje? Jedná se o vskutku nápaditý vynález – mlékovar má dvojité dno.


Do nižšího dna se nalije voda, což vytvoří vodní lázeň, která je nezbytná pro funkci mlékovaru. Dvouplášťový mlékovar z prvotřídní nerezavějící oceli s extra silným sendvičovým dnem je vynikající pro snadnou přípravu pokrmů ve vodní lázni bez rizika připalování. Je opatřen píšťalkou, sklonerezovou poklicí a ergonomickou rukojetí pro bezpečnou manipulaci a maximální úsporu místa při skladovaní. Nerezový mlékovar je vhodný na všechny typy sporáků včetně indukce. Uvaříte v něm až l mléka.


Mlékovar Tescoma Presto 2. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Děláte každé ráno dětem kakao a nechcete si zničit hrnce ani ohřívat mléko v mikrovlnné troubě? Pak je načase vyzkoušet mlékovar Tescoma Presto, který zahřeje až litry mléka bez rizika připálení.


Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma. Má extra silné sendvičové dno a je tak vynikající pro snadnou přípravu pokrmů ve vodní lázni bez rizika připalování. Pro bezpečnou manipulaci s horkou nádobou slouží plastová ergonomicky tvarovaná rukojeť.


Mlékovar tescoma

Title: mlékovar _návod. Opatřeno extra silným sendvičovým dnem a ergonomickými úchyty. Dvouplášťová nádoba s píšťalkou a sklonerezová poklice s otvorem pro páru umožňují snadnou přípravu pokrmů ve vodní lázni bez rizika připalování. Vhodné pro všechny typy sporáků - plynové, elektrické a sklokeramické a indukční. Je skvělý pro vaření a ohřívání mléka, čokolády, omáček, pudinků, polev, dětských kaší a dalších pokrmů ve vodní lázni bez nutnosti vkládat misku do hrnce.


Dvouplášťová konstrukce mlékovaru umožňuje vaření a ohřívání bez přímého styku se zdrojem tepla. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky