středa 27. září 2017

Magnetické záložky

Magnetické záložky mají různé tvary i velikost. Jejich používání je velice jednoduché. Rozmanité designy pro kamarádku či maminku, vtipné hlášky pro muže.


Každá jedna záložka prejde rukami nášho šikovného knihára a je ručne vyrazená a vyzlátená zlatou alebo striebornou fóliou. Zachytia stránku presne tam, kde ste s čítaním prestali, takže sa k rozčítanej knihe môžete kedykoľvek rýchlo vrátiť.

Tieto magnetické záložky sú veľmi obľúbené! Ak máte radi knihy a zároveň. Jako protikusy se k nim hodí ocelové šroubovací základny. V tuto chvíli zde nejsou žádné produkty.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Nabízíme krásné magnetické záložky do knih různých motivů, od Eifellovy věže po Sponge Boba, magnetická záložka je praktický subtilní pomocník čtenářů všech generací. Aby se vám u nás lépe nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies.

Novinka, magnetické záložky do knížky. Magnetky jako nosič důležitých informací. Nyní nově u nás najdete velkou magnetku. Je dobrá jako čitelný nosič informací, které se mohou hodit při potřebě přivolat pomoc, zavolat na poruchové. Obrázek na záložce je vyřezán z vinylových folií nebo barevného papíru a vše je hezky ručně s pinzetkou nalepováno na kartonový podklad záložky.


Uchycení na stránce knížky zajišťují dvě magnetické pásky umístěné naproti sobě. Vyrábame zápisníky, magnetické záložky a ďalšie výrobky z papiera, s dôrazom na krásu, užitočnosť a príjemné používanie. Skvelý zákaznícky servis, zľavy a akcie. Vďaka magnetickým vlastnostiam môžete záložku vložiť do knihy a protiľahlé strany záložky sa zaklapnú.


Tak máte istotu, že záložka z knihy tak ľahko nevypadne. Záložku tak nasunete na stránku. Obidve strany záložky obsahujú rovnaké posolstvo, a sú navrhnuté tak, aby. Tí, ktorí chcú čítať knihy, chápu potrebu záložky : vďaka tomu je ľahké nájsť správnu stránku, takže nestrácajte čas hľadaním. Najčastejšie čítačky kníh vkladajú do knihy, čo je k dispozícii - dokla kus papiera, obal alebo ceruzka.


Ale je oveľa príjemnejšie používať krásne zdobené záložky.

Navyše, teraz v kancelárii obchody v širokej škále. Praktický produkt ze sortimentu magnetických reklamních předmětů. Magnet zde slouží jako jednoduchý mechanismus pro přichycení na správném listě. Papírové záložky jsou oblíbenější pro nižší cenu a možnost potisku ofsetem z obou stran oproti záložkám celomagnetickým. Takové záložky vám z knížky nevypadnou.


Součástí záložky je i barevně ladící přání, na kterém je záložka umístěna. Do přání můžete vepsat věnování pro obdarovaného. Je to vášnivý čtenář, ale knihy si kupuje sám. Snad se vám fotky i článek líbí. A pokud se vám zalíbily i magnetické záložky , najdete je na eshopu Albi.


V neposlední řadě Albi ještě jednou mockrát děkujeme, protože nás tento typ článku hodně baví psát a tyto záložky nám vnukly. Můžete se podívat i po jiných vzorech. Vždy si ju nájdete na strane, kde ste ju nechali a kde ste skončili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky