pátek 29. září 2017

Parní pračka recenze

Je několik kritérií, podle kterých se dá nejjednodušeji zjistit, která pračka pere dobře a zároveň bude šetrná k vaší peněžence. V následujícím textu je rozebíráme a také zmiňujeme, kde je o každé pračce najdete. Jsou mimo jiné součástí i naší recenze v tabulce na stránce každé samostatné pračky. Recenze praček v prvé řadě upozorňuje na menší objem bubnu, jehož proporce jsou ideální spíše pro zamilovaný pár.


Rodinu s dětmi by tato pračka asi příliš nenadchla, a pokud ano, je nutné počítat s vícero cykly praní. Nezávislý test praček s přední i horním plněním. Projděte detailní recenze praček.


Návod jak vybrat nejlepší pračku. Potěší úsporným chodem a pestrou výbavou funkcí, mezi kterými jsou také parní programy. Její slabinou je odstřeďování, kterým se zařadila do třídy odstřeďování B. Z vody tedy dokáže vytvořit páru.


Parní pračka recenze

Mezi průkopníky parního praní patří společnost LG, která před více než lety na trh uvedla první pračku na parní praní. Svá hodnocení můžete vkládat ZDE. Ovládnout páru zvládnete pomocí parních praček společnosti LG. Důraz při vývoji parních praček byl kladen především na. Ahojky holky, pomalu nám odchází pračka a tak máme v plánu koupit novou.


Nejvíce se mi zamlouvá parní LG na 7kg prádla označení F 74A8QDS. Nemáte s ní někdo zkušenosti? Nebo s jakoukoliv jinou parní pračkou od LG?


Přijde mi zajímavý program refresh a při praní s parou by prý měly zmizet i zaprane skvrny. Rychlejší praní – pračka s párou vypere prádlo přibližně o třetinu rychleji než běžné pračky. Snazší žehlení – díky speciálnímu programu Refresh vypere parní pračka prádlo tak, aby šlo lépe žehlit.


Pokud se nekamarádite se žehličkou, parní pračka vám s tím pomůže. Tím, že změkčuje prádlo, uvolňuje záhyby, které se na něm vytvářejí. Nevýhodou parní pračky je její vyšší cena (oproti běžným pračkám o několik set korun více). Pokud jste ochotni investovat do svého pohodlí, parní pračka je pro vás.


Najdou se tací, kteří ji používají denně. Pokud potřebujete opravdu účinnou pračku, která vaše prádlo zbaví skvrn a pachů, pak volte právě tu parní. Díky ní nebude nijak složité ani žehlení, protože prádlo v této pračce nebude tolik zmačkané jako v té klasické.


Mimo jiné tahle pračka vlastní kontrolu tvorby pěny, která hlídá důkladné vymáchání prádla. Skvělý je také odložený start. Recenze praček potvrdila, že se hlučnost při praní pohybuje kolem stále slušných dB, při odstřeďování se zvýší na dB. Určitě mi dáte za pravdu, že není jednoduché, zvolit mezi tolika produkty jeden jediný, který bude tím pravým, je to stejně těžké, jako výběr nového automobilu.


Obě varianty mají své výhody a nevýhody, záleží vždy jen na vás a vaší domácnosti. Při výběru byste měli hledět především na své pohodlí, dobré prostorové řešení a také na praktičnost výsledné volby. To práve nic neznamená, takhle naletelo spousta whirpoolkaru - dali na rady tech, co jim pracka vydrzela let.


Pračka plněná shora nebo zepředu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky