pátek 8. září 2017

Sud na vodu 200 l

Detailní popis produktu. Povrchová úprava - pozink. Odnímací víko - ano Hl. Sud je vyroben z ocelového plechu,plášť je svařen a zpevněn lisovanými výztuhami. Dno s pláštěm je spojeno vícenásobným bezpečnostním zadrápkováním.


Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Díky svému tvaru je su. Sud na dešťovou vodu o objemu 2L. Součástí je víko a kohoutek.


Víko má zámek pro zabezpečení proti odfouknutí. Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb.


Sud na vodu 200 l

Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. OEM Podstavec pod sud na dešť. Kulatý podstavec pod sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. Určeno pro sud na 2a 3litrů. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které splynou s okolím. Hodnotenie produktu:. Plastové sudy jsou dodávány včetně vrchního.


Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze následně používat například k zalévání. Pro snadné odčerpání vody má sud kohoutek a lze uzavřít víkem, které je rovněž součástí balení. Sud o objemu 2litrů je vhodný pro přepravu a skladování sypkých, pastovitých a tuhých látek, na zvláštní požadavek zákazníka lze do. Moderní sud na dešťovou vodu o objemu 2l je skvělým doplňkem i pomocníkem na vaší zahradě. Nádrž na vodu vyniká především odolností materiálu a možnosti napojení kohoutku.


Kohoutek je součástí dodávky, otvor však pro kohoutek není předvrtán, takže je možné používat sud i bez něj. Vrtání otvoru pro kohoutek je snadné, ve spodní části sudu je ploška připravena pro. Aquacan je tak nejen vysoce praktickou, ale i velmi el. Ve spodní části je výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody, například do konve. GEOPLAST podstavec pod sud hranatý na dešť.


PH Podstavec pod hranatý sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. Záchytná vaňa classic-line, z ocele, pre sud , lakovaná, podjazdná, sudová podpěra, 866x866x423. Prodám kovové sudy, po domluvě i více kusů. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Sudy na dešťovou vodu s objemem 1až 4l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky