čtvrtek 28. září 2017

Plastový barel 1000l

Sudy Morava provádí výkup, nákup a prodej plastových sudů, barelů, kádí, všech typů IBC kontejnerů a náhradních dílů nových i použitých. Dále sudy opravujeme i rozvážíme. Prodám plastový barel , 50l, vymytý, kdysi použit na naftu.


Vnitřní průměr horního otvoru je cca 14cm. Potravinářský hygienický atest.

Kontajner IBC Container s oceľovým zváraným rúrkovým rámom, integrovanou paletou a robustným, opakovane použiteľným plastovým kontajnerom je. Nádrž je po jednom použití. Oak barrel , rain barrel set 50l, 120l, 240l, 450l. The rain barrel with noticeable wooden structure in a beautiful design with wood grain, durably waterproof and shatter-proof. Prodám ibc nádrže ,pěkné , čisté, žádné chemikálie, ihned k použítí na zalévání,sprchu, naftu, oleje , či mití nádobí na chatě atd.


Plastová paleta nebo pozink paleta. Sud kus 400Kč ,pevný plast vhodný též na stavbu mola. Výběr z více kusů,na sms nere.

Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3). Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb.


Nalgene labware from Sigma-Aldrich. Check Out Plastic Barrels Used on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Our plastic barrels come in a range of sizes from litres up to 220.


Manufactured from high density polyethylene ( HDPE ) our blue plastic barrels are available as either tight head drums or open top kegs, these rigid storage kegs can be used to store a host of items ranging from chemicals to food. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Podobné fráze na Sleviste.

These plastic pallets are ideal for small and large warehouses or industrial units. Some spill pallets have fork lifting points which make it easier for transporting. Being made of plastic , this gives the pallet strength and greater stability. The material used to make the plastic is MDPE (Medium Density Polyethylene), it is a strong, durable. Materiál sudu odolává venkovním vlivům, včetně UV záření a nízkým teplotám.


Dvouhrdlý plastový sud s otočnými uzávěry a madly je vhodný k přepravě a skladování sypkých materiálů a kapalin. Hygienicky nezávadný plastový barel splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě. Je tak možné jej využít také jako sud na pitnou vodu nebo na kvas.


If you want to benefit from this improved service, please opt-in. Technické parametry vyrobeno z. Jedná se o repasovaný výrobek bez UN. Repasovaný IBC kontejner vyčištěný a vysušený, provedena tlaková zkouška a inspekce ocelové konstrukce, kontejner je profesionálně zaplombován pečetí na důkaz těsnosti.


Tento repasovaný IBC kontejner (nádrž) má 1 stav i vzhled a žádné stopy ani usazeniny po předešlé látce! IBC kontejner má široké spektrum využití pro většinu nebezpečných, hořlavých kapalných látek nebo vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky