pátek 15. září 2017

Gamastar 175l

Posuv s hnanou horní i dolní kladkou. Eurokoncovkou je možné připojení hořáků m. Omicron Gamastar 175L - multifunkční svařovací invertor 175A. Pozor - tato svářečka se již nedodává, náhradou je stroj Gamastar 1se stejnými funkcemi avšak s inovovaným vzhledem! Směrnice uvádí dobu zatížení v minutovém cyklu.


Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme.

GAMASTAR 175L invertorová multifunkční svářečka. Jeho výhodou je možnost využívání široké š. Svářečky) Hodnocení produktu: (). SOFT START - funkce zajišťuje pomalý náběh svářecího proudu. Obalenou elektrodou MMA.


TIG s dotykovým startem Lift-ARC (sváření v ochranné atmosféře netavící se elektrodou). Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Veškeré informace o produktu.

Všetky informácie o produkte. Jsou to více funk ční stroje ur čené pro řemeslníky údržbá ře a výrobn. Kvalitou svárů překonává i 3-fázové svářečky s klasickým trafem.


Je určná pre zváranie elektródou (MMA), zváranie v ochrannej atmosfére Co argónu alebo zmesných plynov (MIG, MAG) a zváranie netaviacou sa wolfrámovou elektródou v. Při použití vhodné ochranné armosféry lze. Napájecí napětí 230V, vysoký výkon,bohatá výbava, skvělé svářecí vlastnosti v kombinaci s bezkonkurenční cenou ve své třídě. Sváření obalenou elektrodou MMA, 2. Nabízíme - Nářadí, Svářecí technika, Multifunkční poloautomaty za super ceny.


Vďaka ich univerzálnosti. Detailní popis produktu. Kukly, brýle, skla, fólie. Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Stroje sú určené pre široké spektrum uživateľov vďaka svojmu univerzálnemu použitiu, vysokému výkonu, priaznivej cene a dobrej mobilite. Svařecí technika - Svařovací technika Znojmo, prodej svařovací a svařecí techniky, svářecích invertorů a trafosvářeček. Hořáky na Propan-Butan.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.

Přenosné invertorové plazmové řezací zařízení s technologií IGBT, kompatibilní s CNS řízením. Dodaný plazmový hořák PT80. Tento stroj je velice kvalitní a výkonný! Инверторен заваръчен апарат серия gamastar е предназначен за заваряване : - mma заваряване с обмазани електроди. Profesionální prodej a servis zahradní techniky, elektrického nářadí a krbových kamen.


Tisíce spokojených zákazníků. Rychlá doprava velkých balíků. Wir helfen mit professionellem technischem Support.


Um die Support-Techniker und mehr als 1Trainingskurse unterstreichen diese Tatsache.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky