pátek 8. září 2017

Elektricky smetak

Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


V katalogu nemáme podrobnější informace o elektricky smetak. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Tento elektrický smeták Philips se výborně hodí pro rychlé čištění podlah: rychle rotující otočný kartáč snadno zachycuje nečistoty a snadno se ovládá.


Smeták pracuje velmi potichu a díky ohebné násadě se snadno dostanete i do těžko přístupných míst. Objevte Philips elektrický smeták. Zjistěte, proč jsou pro vás tyto elektrický smeták vhodné. Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online. Vybírejte si Košťata a smetáky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Oddělitelná prachovka pro stírání prachu. Rotující kartáč umístěn vpředu sbírá drobné nečistoty a vlasy. Elektrický smeták KÄRCHER K 50. Už dlouho toužim po tomto vynálezu, neb děti furt drobí a buď stále zametám vysávám, nebo je tu bordel! Měla jsem tu čest ho zkusit u kámošky a byl skvělej, leč poněkud dražší, mamka ho má taky, ale nějaký šmrdlátko, nemá to tah a prostě celkově je takovej horší.


Hledáte elektricky smetak vileda ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Vyzkoušejte tento jedinečný systém úklidu, který vysmýčí Váš interiér. Slabší štětiny výborně zametají velmi jemné nečistoty. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Motor s rychlými otáčkami pohání systém rotujících kartáčů. Kartáče jsou umístěny na válcích tak, že vznikne odstředivá síla, která vhazuje odpadky. Na tvrdé podlaze vydrží vysávat min, na koberci min. Po vybití baterie ho stačí nechat nabít.


Flexibilní obdelníkový elektrický smeták IG Home Skvělý pomocník na rychlý a efektivní úklid s minimem úsilí. S tímto praktickým a užitečným rotačním bezdrátovým koštětem se snadno dost. Nový výkonnější robotický smeták. Patentovaný systém sběru nečistot (aktivní gumové kartáče pro rychlý a snadný sběr nečistot, vlasů i prachu – nezanechávají za sebou špínu). Snadná manipulace – flexibilní kloub pro snadné uklízení.


Lepší výsledek ve srovnání s předchozím typem E-sweepru. Jednoduché uskladňování přístroje a. Třidílná teleskopická tyč s maximální délkou 1cm. Používáním e-shopu Vileda vyjadřujete souhlas s používáním cookies, které jsou pro jeho chod nezbytné.


Smeták elektrický vileda - Výsledek vyhledávání. Ušetříte tak čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky