čtvrtek 28. září 2017

Podvěsný držák sklenic

Podvěsný držák sklenic Mivokor PD- C chrom, dvouřadý. Slouží k zavěšení sklenic pod kuchyňskou rampu. Balení obsahuje držák. Držák sklenic na víno jednořadý. Rozměry: 110×340×mm.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Kolem baru je vždy spousta sklenic , nádob a láhví. Udržet ve všem pořádek pomáhají léta vyvíjené a zdokonalované systémy držáků na láhve, stojanů na sklenice, drátěné programy a vodící lišty sloužící k zavěšení prázdných sklenic na stopce, odkapávací a sušící stojany na velké skleněné nádoby, jako jsou. PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze d. Galvanicky chromovaný, ocelový jednořadý držák , k zavěšení skleniček pod kuchyňskou rampou. Kombinace madla z držáky pro zavěšení kuchyňských, nebo kořenkových, či jiných poliček. Na madlo je také možné zavěsit háčky na utěrky, nebo drobné kuchyňské.


Svým kulatým tvarem úchytu se jedná o zajímavý doplněk, který se hodí do. O nás Naše služby Vyzvednutí zboží na prodejně Obrábění Věrnostní program Možnost dopravy zdarma Obchodní a dodací p.

V této kategorii najdete držáky na sklenice a láhve. Jedná se o vysoce kvalitní chromové držáky, které jsou efektivním pomocníkem při skladování a pořádání různých typů sklenic a lahví především v restauracích a barech. Vruty jsou součástí dodávky.


Chromovaný držák sektových sklenic Hettich je určený k montáži pod závěsné skříňky. Vynačuje se snadnou údržbou i montáží. Zobrazené dekorace nejsou součástí dodávky. Stačí si vybrat držák v požadované velikosti.


Ta se udává v centimetrech, které značí délku držáku. Výrobci většinou také uvádějí konkrétnější informaci v podobě počtu sklenic , které se do něj vejdou, což je pro spotřebitele nejpraktičtější. Nemusejí to samozřejmě být pouze vinné skleničky nebo ty na.


Cena s DPH 51Kč Počet - povinn é. Ochraňte své sklo před nechtěným poškrábáním, prasknutím nebo ušpiněním od prachu či otisků prstů pomocí elegantního závěsného držáku sklenic na stopce. Tento praktický závěsný kovový držák vinných sklenic pojme celkem šest sklenic na stopce. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku. Free Shipping Available. Dodací lhůta: - dní.


Mivokor Závěsná police jednostupňová s šesti kořenkami - chrom.

Proč nevyužít i spodní stranu police? S tímto závěsným držákem na sklenice to bude hračka – místo ve skříňce nebo na regálu využijete skutečně optimálně. Sklenky se z něho snadno odebírají.


Velká soutěž Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převá. Do držáku můžete uložit až čtyři skleničky na šampaňské či na víno. Zajišťuje ochranu a zároveň dokonalé umytí.


Je možné do něj vložit až sklenic se sto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky