čtvrtek 14. září 2017

Blok na nože tescoma

TESCOMA takovou má a jmenuje se AZZA. S jednotlivými noži AZZA pohodlně nakrájíte zeleninu, pečivo i naporcujete syrové i tepelně upravené maso a po použití je uložíte do praktického designového bloku. Dejte své kuchyni řá abyste už nemuseli lovit nože v šuplíku.


Blok na nože tescoma

Pořiďte si bloky na nože, ať už závěsné či magnetické, které vám usnadní orientaci v kuchyni! Už vás nebaví hľadať nože v zásuvke? Uložte ich prehľadne a štýlovo na kuchynskú linku do praktických blokov. Niekoľko veľkostí pojme rôzne množstvo nožov. Bloky tak potešia malú domácnosť aj profesionálne prevádzky.


Päť špičkových nožov GrandCHEF v masívnom drevenom bloku. Spojenie rukovätí a čepelí nožov GrandCHEF je hladké a plynulé. Ich uchopenie je pohodlné, krájanie je rýchle a bezpečné. Tieto stránky používajú súbory cookie.


Blok na nože tescoma

Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Nože jsou vyrobeny kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, s odolnou čepelí, dokonalým ostřím a. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Stojan na nože s unikátní vychytávkou Pořiďte si do kuchyně moderní blok pro uložení kuchyňských nožů různých tvarů a velikostí. Bílý blok na nože a kuchyňské náčiní z bambusového dřeva Wireworks KnifeSpoon. Nože sú vyrobené kovaním z jediného kusu prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, s odolnou čepeľou, dokonalým ostrím a ergonomickou rukoväťou s masívnymi nitmi. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Veškeré informace o produktu. S kvalitními noži dokáže být šefkuchař každý. Magnetický blok na nože z termo bukového dřeva a nerezové oceli pojme až dvanáct nožů.


Stylový blok na nože nástroje nejen ochrání, ale také elegantně a úsporně uloží. Stojan na nože je vyrobený z prvotriedneho dreva gumovníka brazílskeho (Hevea brasiliensis) a umožňuje prehľadné, praktické a bezpečné uloženie kuchynských nožov. Jen do tohoto stojanu můžete nože ukládat kolmo nebo naplochonbsp;podle toho, jak vám to vyhovuje. Nože sú dokonale ostré, vyrobené kovaním z jediného kusu prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a vybavené odolnou čepeľou, perfektným ostrím a ergonomickou rukoväťou s masívnymi nitmi na pohodlnú prácu pri varení.


AZZA uložené v praktickém bloku efektního designu, který zaručeně připoutá pozornost na vaši moderní kuchyň. Sada obsahuje:1x univerzálny nôž AZZA cm1x univerzálny nôž AZZA cm1x nôž na zeleninu AZZA cm1x kuchársky nôž AZZA cm1x porciovací nôž AZZA cm1x nôž na chlieb AZZA cm1x designový blok na nožeVýhody nožov AZZA: mimoriadna. Všetky informácie o produkte. Pět špičkových nožů GrandCHEF v masivním dřevěném bloku. Určeno pro profesionální a domácí použití.


Maximálně odolné a trvanlivé ostří let záruka. Spojení rukojetí a čepelí nožů GrandCHEF je hladké a plynulé. Blok na nože GrandCHEF, s noži.


Jejich uchopení je pohodlné, krájení je rychlé a bezpečné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky