úterý 5. září 2017

Elektrický louskáček na ořechy

Elektrický louskáček na ořechy. Praktický, snadno použitelný elektrický přístroj na louskání ořechů, mandlí nebo oříšků. Pro domácí použití, velmi pěkně drtí skořápku ořechů a vnitřek ořechu zůstane celý. Když mráz na jaře nespálí ořešák, tak jsou ořechy.


Od mlácení ořechu kladívkem bolí ruce, stejně tak rozbíjení pomocí svěráku či sikokleští atd. Loni na jaře jsem se rozhodl, že udělám elektrický louskáček ořechů. V průběhu doby nebylo moc času a tak jsem zařízení dodělal před pár dny. Na ořechy s tenkou skořápkou bohatě stačí originál provedení, na tvrdší skořápky si přidám jednu prodlužovací tyčku, na super tvrdé ořechy přidám dvě prodlužovací tyčky a jsem v pohodě, nepotřebuju žádnou velikou sílu a mám cit. Jen tomu ještě chybí nějaký kryt nahoru nad prostor s ořechem, aby skořápky.


Nakupte levné vlašské ořechy , lískové ořechy a produkty z nich. Pružinový louskáček na ořechy. Kdo by se chtěl trápit se starými klasickými louskacími kleštičkami na ořechy. Stačí vložit, položit, potáhnout a pružinový louskáček na ořechy udělá všechnu práci za vás.


Elektrický louskáček na ořechy

Dárek, který se hodí do každé domácnosti a zapojí do činnosti i menší členy rodiny. Zpracuje až ořechů za minutu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. S nádobkou na ořech a pružinou, kterou vytáhnete a zprudka pustíte, zatímco budet.


Vynikající pro louskání ořechů různých druhů a velikostí. Má dva otvory - na louskání větších ořechů, (například vlašských, para) a menší ( na mandle či lískové oříšky). Najdete zde různé typy z velmi kvalitních materiálů a promyšlenou funkční konstrukcí za přijatelné ceny. Louskáčky máme samozřejmě skladem a tak můžeme zaručit rychlé dodání na stovky výdejních.


Odolný louskáček na ořechy různých velikostí. Masivní provedení a integrovaná vnitřní pružina zajišťuje snadné použití. Vtipně jej využívají jako přirozený louskáček , který jim pomáhá dostat se k tomu, co je na semínkách v tvrdých obalech láká nejvíc. Louskáček je ideální na vlašské a lískové ořechy , mandle a další.


Blíží se sezóna ořechů, tak je potřeba se řádně vybavit. Oříšky můžete louskat jeden o druhý, kladívkem, klěštěmi, nnějakým koupeným louskáčkem, který stejně. Ale čím ořechy louskat a neublížit si?


Pomůcka pod kladivo „Protože se vždy jednalo o větší množství plodů, neosvědčil se mi běžný louskáček , což se týkalo nejen vlašských jader, ale i mandlí,“ uvedl Josef Vlček z Mikulova k popisu svého nápadu. Koho nebaví únavné ohánění se paličkou a následné sbírání rozlítaných skořápek po okolí, může zapřemýšlet na louskáčkem na ořechy. Prodává se buď ruční nebo elektrický , ten práci ještě více urychlí.


Na velké množství ořechů se vyplatí pákový louskáček , s jehož pomocí vyloupete jádra ořechů téměř bez námahy. Rodiče k rozbíjení ořechů používali kladívko. Protože ořechy rozbíjeli na ležato, tak se táta musel snažit, aby jádra byla z poloviny celá pro zdobení cukroví. Z té doby už vím, že je vhodnější louskat ořechy na stojačku, pak jádra zůstávají pohromadě.


Proto jsem se snažil udělat louskáček , aby se tam ořech jen. Lze též využít pro snadné otevírání PET lahví. Kónický louskáček spolehlivě rozlouskne skořápku a nerozdrtí.


Sklidili jste vlašské ořechy , ale louskáček zrovna není po ruce? Ukážeme vám, jak jednoduchým trikem ořechy rozlousknout, a to bez použití jakýchkoli nástrojů. Kleště na langusty, Bugatti.


Elektrický louskáček na ořechy

Kesper Miska na ořechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky