čtvrtek 14. září 2017

Skrabka na zeleninu

Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny. Pokud ale vsadíte na kvalitní švýcarské škrabky Victorinox, jiné už do ruky nevezmete. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Bezpečné škrabky pre deti s chránenou čepeľou. Veľa škrabiek na zeleninu má okrem toho menšiu dodatočnú čepeľ na hornom konci. S ňou môžete ľahko vyrezať malé hľuzy zo zemiakov. Z čeho se škrabka skládá, jaké materiály můžeme očekávat, výhody a nevýhody druhů škrabek. Představujeme Vám produkty špičkové kvality od firmy Status - škrabka na ovoce a zeleninu.


Výhradní distribuce pro Českou republiku - Agrikol s. Pro nadstandartně velké, nebo těžké zásilky je cena přepravy stanovena individuálně.

Uvedené poštovné platí pro každých kusů zboží v objednávce. Zaslání na dobírku je možné pro maximálně kusů zboží v objednávce. Více o poštovném se dočtete na stránce častých dotazů. Jedná sa o perfektného pomocníka pri lúpaní zeleniny, ktorý vám usporí veľa času a ušetrí námahu.


Najmä potom je vhodná škrabka na zemiaky. V ponuke máme ako škrabku s pevnou čepeľou tak výkyvnú škrabku. Za tuto dobu jsme získali spoustu zkušeností s jednotlivými výrobky, které vám rádi předáme.


Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10. Vynikajúca pre ľahké čistenie zemiakov, zeleniny a pod. Vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Elektrická škrabka na brambory, ovoce a zeleninu Doporučujeme Vysoce kvalitní el.


Každodenní porce zábavy a legrace na internetu! Nové příspěvky každou hodinu! Set tří škrabek na ovoce a zeleninu Privilege, které vám usnadní přípravu ingrediencí na vaše oblíbené pokrmy. V balení jsou tři škrabky vyrobené z odolného plastu - žlutá, červená a oranžová.


Hľadáte niečo čo dokonale očistí zeleninu , ovocie, nakrája úhľadné plátky a následne sa zmení na šikovné strúhadlo?

Toto dokáže naša Škrabka na ovocie a zeleninu , ktorú môžete vlastniť ešte dnes a krájanie, čistenie, lúpanie, či strúhanie sa stanú Vašimi obľúbenými činnosťami. Je to výrobok nemeckej produkcie a je vyrobená preto, aby vo Vašej kuchyni spôsobila malú revolúciu v čistení ovocia a zeleniny. Vďaka nadstavcu pokrájate na kolieska cibuľu, mrkvu, uhorku. Model s kvalitním ostřím a polypropylenovou rukojetí. Díky ostré čepeli a malé mezeře mezi čepelí a vodicí lištou budou loupané plátky velmi tenké.


Turbo škrabka DUO MINI na zeleninu Turbo škrabka DUO MINI na čistenie takmer všetkých druhov zeleniny a ovocia (neodporúčame používať na ovocie a zeleninu s hrubou šupkou), ale aj na krájanie zeleniny a ovocia, či dokonca syra, a to v dvoch druhoch. Silikónová škrabka na zemiaky a zeleninu , ktorá vám uľahčí život! Silikóny pomocníci do kuchyne sú praktickí tým, že sú veľmi odolní, takmer nič neváži a môžete ich umývať aj v umývačke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky