pátek 22. září 2017

Broušené sklenice na víno

Zdobí se mašlemi a ráda se dívá na točící se větrníky. Dále broušen sklo, skleněné vázy, dózy a mísy z olovnatého i bezolovnatého skla od českých sklářů. Objednejte si nyní na Porcelánovém světě.


Náš sortiment zahrnuje pečlivě vybrané české sklo. Nabízíme české broušené sklenice na víno , broušené sklenice na červené víno i bílé víno , broušené sklenice na sekty, sklenice na whiskey, broušené sklenice na vodu, nealko a moderní karafy. Ručně broušené skleničky jak na červené, tak na bílé víno Bohemia Cryslat.

Kvalitní řemeslné zpracování a vlastní design moderních i tradičních vzorů. Velký výběr sklenic pro milovníky červeného vína. Najdete zde moderní velké až obří sklenice na červené víno ale také klasické oblíbené tvary. Nabízíme také broušené , veselé barevné i slavnostní zlacené sklenice na červené víno.


Vyrobeno mistry skláři v České republice. Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe.


Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren. Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil.

Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Podávejte víno v těch správných sklenkách. Pořiďte si kvalitní sklenice na víno - to červené, bílé i růžové. Připijte si z křišťálové skleničky a proměňte slavností přípitek, pohodový večer s přáteli i romantiku ve dvou v něco mimořádného. V této kategorii naleznete sklenice na červené víno , sklenice na bílé víno i sklenice na šampaňské různých objemů. Mezi sklenicemi na sekt najdete jak flétny, tak misky.


Vybírat můžete také z degustačních sklenic na víno. Broušené sklenice na víno s kamínky. Je možné mýt v myčce nádobí. Jsou to sklenice z olovnatého křištálu a sklenice sododraselného původu. Sklenice v naší nabídce jsou dvojího původu dle suroviny.


Snažíme se nabízet sklenice v co nejširším rozsahu určení: sklenice na pivo, sklenice na víno , poháry, panáky, likérky, odlivky, sklenice na whisky, flétny, šampusky, sklenice na mléko, sklenice na koktejl, svatební sklenice a další. Sada obsahuje skleniček a je dodávána v dárkové krabičce se saténovou výplní. Skleničky jsou dekorovány lehkým brusem Spirála.


Designové sklenice na víno. Kuchyně a jídelna Stolování. Dárkové sklenice na víno s motivem na přání.


Na broušené skleničky na víno (350ml), jako dárky pro vinaře si můžete nechat vybrousit jméno, číslo, přezdívku nebo dva řádky krátkého textu.

Luxusní ručně broušené sklenice na bílé víno Venezia jsou dodávány v elegantní černé dárkové krabičce. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Sklo je ručně broušené pískované a leštěné. Swarovski sklenice na víno Obroučky ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky