čtvrtek 7. září 2017

Sud na vodu 1000l

Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodám ibc nádrže ,pěkné , čisté, žádné chemikálie, ihned k použítí na zalévání,sprchu, naftu, oleje , či mití nádobí na chatě atd. Plastová paleta nebo pozink paleta. Sud kus 400Kč ,pevný plast vhodný též na stavbu mola.


Výběr z více kusů, na sms nere. Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l (3) Přidat.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou.

Sudy na vodu sú väčšinou vybavené vekom, aby nedošlo k znečisteniu vody. Výhodou suda na vodu je jednoduchá inštalácia a manipulácia. Plný sud na vodu znamená možnosť zavlažovať záhradu a žiadne zbytočné plytvanie vodou z kohútika. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva. UN certifikátu – vhodná najmä na dažďovú vodu , zavlažovanie, tekutý odpadn, na stavby a pod.


Důležité upozornění: Prodávající si vyhrazuje právo na změnu kalkulace dopravy v případě, že celkový reálný objem objednaného počtu zboží nebude odpovídat vyčíslení ceny dopravy dle e-shopu a skutečná cena dopravy bude kalkulována individuálně. V případě změn bude zákazník kontaktován. Táto plastová nádoba na vodu je určená na umiestnenie pod okvapové rúry kde zachytí dažďovú vodu a tú potom môžete využiť napríklad na zalievanie záhradky.


Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Nádrže sú samonosné, monolitné a sú vyrobené z kvalitného polyetylénu technológiou rotačného tvárnenia. Klietka a paleta prešli kontrolou a sú v 1 stave. Takéto repasované IBC kontajnery sú využívané najmä na záhradách, v poľnohospodárstve, potravinárstvo - skladovanie vody, kvasu a. Aj taká praktická vec, akou je sud na dažďovú vodu , môže mať atraktívny dizajn.


Ak patríte medzi ľudí, ktorí si potrpia nielen na efektné zariadenie interiéru, ale tiež úpravu exteriéru, oceníte ekologické a štýlové nádoby na zber vody. Sud na zber dažďovej vody s dôrazom na dizajn. Navíc nádrže na dešťovou vodu za trvale nejnižší ceny.


Nádrže na dešťovou vodu , sud na dešťovou vodu , nádoba na dešťovou vodu.

Tisícilitrové plastové nádoby v pozinkované kleci využívají zahrádkáři nejčastěji jako nádrže pro závlahovou vodu. Cena nových kontejnerů je. Sud kovový 200l Prodam kovové sudy , jednou použité od potravinového tu.


V Nabídce nové na pitnou vodu i použité na dešťovou vodu. IBC nádrž 600L vypláchnutá 15cm na plastu. Potřeby k zavlažování zahra sudy , vodní trkač, čerpadla, trubky, hadice najdete v. Ve víku nádrže na vodu je napouštěcí otvor doplněný o sítko proti vniknutí nečistot jako je například listí. Velkým plusem je to, že je můžeme použít i jako zahradní plastový sud na vodu. Sud 120l na dešťovou vodu Vyroben z technologického recyklátu, který vzniká při výrobě plast.


Nádoba je vypláchnutá na specializované mycí lince, vhodná na užitkovou vodu. Původním obsahem byli hnojiva, přísady do krmiv, kyseliny (citronová, octová), lepidla a jiné látky. Jedná se o nádrž včetně klece s dřevěnou paletou. Vypláchutá nádoba je vhodná pro vodu k zalevání zahrady.


Pokud hledáte plastové barely na vodu , tak u nás si vyberete!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky