pátek 26. května 2017

Tescoma valecek

Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Vyrobeno z odolného plastu a nerezavějící oceli, nemyjte v myčce. New items in our range of products.


HEADQUARTERS: Czech Republic TESCOMA s. Váleček je vyroben z prvotřídního odolného plastu. A pan is just a pan… wrong! Spoločnosť TESCOMA patrí medzi celosvetovo známych výrobcov originálnych kuchynských potrieb, ktoré ocenia ako začínajúci kuchári, tak aj profesionáli. Válečky vytlačí do těsta, marcipánu či potahovacích hmot překrásné vzory a tak si vaše výrobky ponesou tyto pěkné motivy. Vzorované sušenky, něžné linecké cukroví či marcipánem.


Find out all the details about the product line Handy ! We use cookies to give you the best experience on our website. Praktický pomocník do kuchyně, jenž si poradí se všemi druhy těsta. Tloušťku je samozřejmě možné nastavit dle vašich potřeb a přání. Unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA, díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu. Tescoma Portugal - Rated 4. Hundreds of items are now available to order online at the click of a button - and delivered to your front door.


Kiválóan alkalmas marcipán vagy más cukrászbevonatok egyenletes elnyújtására, akár 5mm – mm vastagságúra is. A távtartók nélkül klasszikus sodrófának használható. Első osztályú ellenálló műanyagból és szilikonból készült, mosogatógépben tisztítható. Everyday in your kitchen.


Skladem Orion Cukrářské trubičky Kremrole, ks. Registrace odběratelů slev. Silikonový váleček pro snadné vyválení těsta. Povrch nelepí a snadno se čistí.


Pokud rádi pečete, rozhodně oceníte tuto vychytávku. Díky tomu, že je váleček z mramoru, udrží těsto chladné a nebude se vám tak lepit a usnadní jeho rozválení. Mramorový povrch je navíc velmi hygiencký a snadno se čistí.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Všechny informace o produktu Kuchyňský váleček TESCOMA váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze TESCOMA váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA. Díky hladkému nerezovému povrchu se těsto na váleček nelepí a lze jej snadno čistit.


Po použití umyjte a ihned osušte, nemyjte v myčce. Doporučená tloušťka těsta je ode dneška hračkou! Už žádné odhady od oka, žádná pravítka a nevydařené výsledky pečení.


Speciálně tvarovaný váleček je vynikající pro snadnou přípravu mřížky z těsta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky