úterý 16. května 2017

Kráječ na ananas

Vynikající pro přípravu ananasových plátků bez slupky a tvrdého středu, vhodné pro ananasy kg a větší. Je dodáván se vyměnitelnými čepelemi pro malé, střední i velké ananasy. Milujete ananas , ale nebaví vás to pracné loupání a krájení?


Díky našemu perfektnímu vykrajovači jsou tyto problémy minulostí! Během několika vteřin pomocí tohoto vykrajovače jednoduše vytvoříte kolečka.

Objednávejte nyní a konečně si bezpracně vychutnejte oblíbený ananas. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Dodáváno se výměnnými čepelemi pro malé, střední i velké ananasy. Oddělenou slupku lze použít pro.


Stačí jej nasadit na ananas se seříznutou horní částí a jemně točit. Vyjmete tak jeho střed a zbytek ananasu se nakrájí na krásné plátky. Kůru pak můžete použít jako misku nebo jako ozdobu.

Hledáte návod jak jednoduše a rychle nakrájet ananas ? Vyrobený z nerezové oceli a odolného plastu. Ananas původně rostl jen v Jižní Americe, nyní se pěstuje všude tam, kde je celoročně dostatek sluníčka i vláhy. Není divu, že tam, kde se ananas pěstuje, si jeho plodů váží a naučili se je zpracovávat tak, aby odpad z něj byl co nejmenší.


Jednoduše a rychle vykrojíte dužinu vývrtkou. Vynikajúci pre prípravu plátkov ananásu bez šupky a tvrdého stredu. Kráječ je vyroben z odolného plastu. Určený pre stredne veľké ananásy o váhe – kg.


Oddelenú šupku možno použiť pre podávanie miešaných. Využijete ho na vykrojení střední, tvrdší části ananasu. Vykrajovač a kráječ na ananas J-Hook.


Zapomeňte na složité krájení noži, praktický kráječ si porcováním ananasu poradí jedna radost. InnovaGoods Kitchen Foodies! Pohodlný a praktický pomocník na snadné, rychlé a bezpečné porcování ananasu. Jediným pohybem na první pokus oddělíte slupku a střed ananasu a pak ho hravě nakrájíte na kolečka.


Vyberte si z mnoha typů a druhů funkčních a praktických kráječů z kvalitních materiálů z naší nabídky.

Určitě vás zaujme i krouhač na zelí nebo kráječ na houby. Téměř všechny výrobky máme skladem a dodáme je téměř. Valentýn se už blíží a my jsme si pro Vás připravili slevu na celý Váš nákup! Využijte naší skvělé nabídky, stačí zadat slevový kód VALENTYN do objednávky.


Plastový kráječ na ananas pro přípravu profesionálně a dokonale tvarovaných plátků. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podmínky pro ukládání a přístup do souborů cookie v nastavení vašeho prohlížeče. Představujeme vám způsob, jak rychle a efektivně očistit a nakrájet ananas.


S kráječem a loupačem ananasu, který vám v jednom kroku pomůže odstranit vnější slupku a tvrdý střed bude, příprava ananasu hračka. Pak si ho už nakrájíte pomocí tohoto praktického doplňku do kuchyně na vámi. S tímto pomocníkem snadno oddělíte slupku a zůstane vám jen chutný a šťavnatý střed. Materiál: vysoce kvalitní plast ABS a PP. V voku, na kokosovem maslu, popražimo čebulo, česen in por.


Dodamo na koščke narezanega piščanca, papriko in ananas. Nato vse skupaj začinimo z začimbami, pečemo dobrih min in dobro mešamo. Vse skupaj na srednjem ognju kuhamo, dokler voda ne povre oz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky