středa 10. května 2017

Šnekový odšťavňovač zelmer

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, Protiskluzové nožičky Moderní odšťavňovač ZELMER 4je vyroben z velmi kvalitní nerezové oceli. Jak vybrat šnekový odšťavňovač? Tefal ZC255Bdisponuje silným 2W motorem.


Přístroj má jen jednu rychlost se zpětným chodem a otáčkami za minutu. Veškerý tuhý odpad vede do externí nádoby o objemu l. Nádoba na šťávu má taktéž objem l. Odšťavňovač je vybaven nerezovým filtrem. Můžete v něm připravit šťávu.


Nádoby na dreň a na šťavu majú zhodne objem l. Odšťavovač je vybavená trojitou ochranou. Motor sa spustí iba ak je prístroj správne zostavený, má aj funkciu automatického vypnutia v prípade odobratia krytu a. Specialista na odšťavňování! Má oproti ostatním odšťavňovačům velkou výhodu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Při reklamaci po pár měsících provozu s odůvodněním, že z přístroje neteče šťáva ale kaše, bylo autorizovaným serv. W, Protišmykové nožičky.


Denne čerstvá vitamínová bomba pre celú rodinu! Tento pomalý lis na ovocie a zeleninu zaistí maximum šťavy a minimum odpadu. A tiež jednoduchú údržbu a úsporu času ako bonus. Nejen proto je odšťavňovač vhodný i do rodin s dětmi a všude tam, kde panuje zdravý životní styl, či si jen čas od času chtějí pochutnat na skvělé šťávě.


Zelmer je inovativní odšťavňovač ovoce a zeleniny, který využívá pomalé odšťavňování při nízkých otáčkách. Kuvings, Champion, Omega, Sana) jsou univerzální odšťavňovače, které mají dobrou výtěžnost u různorodých surovin a dokáží odšťavňovat i listovou zeleninu, byliny nebo bobuloviny. Pokud si nejste jisti, který odšťavňovač je ten nejlepší pro vás, projděte si naše tipy, případně si nechte zaslat průvodce výběrem zdarma.


Nebo se rovnou poraďte přímo s námi, a to buď telefonicky, nebo e-mailem. Obáváte se, že si přesto vyberete špatně? I s tím počítáme – proto máte po nákupu k dispozici. SES, což je systém pomalého lisování, který napomáhá kvalitnímu zpracování surovin.


Díky pomalejším otáčkám je výsledná štáva cenná na vitamíny. Princip založený na lisování je výhodou pro zachování antioxidačních vlastností. Záruční doba je až na roky.


Odstředivý odšťavňovač využívá rotační nože a opět pasíruje přes síto. Má vyšší výkon, pracuje při mnohem větších otáčkách a šťávu připraví podstatně rychleji než šnekový. Výhodou je vedle rychlosti i snazší údržba.


Díky tomuto systému získáte až o více šťávy, než klasickým odšťavováním. Ve šťávě zůstává více vitamínů a nutričních hodnot - potvrzeno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky