pátek 19. května 2017

Sklokeramická indukční deska

Indukční deska představuje nejlepší variantu ohřevu. Inteligentně rozpozná nádobu a ohřívá přímo její dno. Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla. Automatická detekce aktivuje pouze potřebnou zónu.


Sklokeramická deska se vyrábí v různých velikostech.

Mezi nejběžnější typy patří čtyřplotýnková sklokeramická deska , která nabízí dostatečnou plochu pro přípravu i více jídel zároveň a hodí se do vícečlenné domácnosti. Kompromisem mezi variantami se dvěma a čtyřmi plotýnkami je tříplotýnková. V nabídce electronic-star najdete kvalitní varné desky značky Klarstein. V našem e-shopu na vás čeká nová sklokeramická deska v jedinečném designovém zpracování. Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny.


Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely. Jde o elektrické zařízení, které zajišťuje pohodlné vaření i snadnou údržbu. Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření.

Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření. Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně. Mně na sklokeramickou indukční desku spadlo těžký prkýnko a taky prdla.


Zavolala jsem na servis, objednala horní desku, přijel servisák, vyměnil to sklo a bylo to. Akorát nejdražší je právě ta sklokeramická deska , takže mě to stálo přes 7tis. Zvolené materiály působí velmi prémiovým dojmem, ale hlavně se skvěle udržují a je. Funkce detekce nádobí slouží k bezpečnému provozu varné desky.


Flexibilní zóna vlevo vám umožní použít pekáč nebo hrnce. Deska je vybavena časovačem, který. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Má indukční varné zóny s rozpoznáním velikosti hrnce a funkcí PowerBoost pro každou varnou zónu. Jedna z varných zón je s rozšířením na pečící zónu a na výběr máte ze stupňů výkonu.


Varná deska Rapid Power se ohřívá rychleji než standardní keramické varné desky - přivede vodu k varu o rychleji než standardní sálavá varná deska. Uvaříte na ní rychle, bezpečně, čistě a navíc s nízkou spotřebou energie.

Základní rozdíly mezi indukční deskou a klasickou sklokeramickou jsou tři: indukční deska je účinnější (litr vody na ní uvaříte rychleji, menší ztráty tepla), indukční deska je alespoň třikrát dražší než sklokeramická a na vaření na indukční desce potřebujete nádobí s tzv. V současnosti jsou hitem sporáky se sklokeramickou a indukční varnou deskou. Jsou nejen elegantním doplňkem kuchyně, ale vaření na nich a jejich údržba jsou velmi snadné. Stále populárnější jsou zejména desky elektrické, které se vyrábí ve dvou provedeních, jako deska sklokeramická , či indukční. Každý typ má svoje výhody a nevýhody.


Osvědčená klasika, která hřeje okamžitě a dá se rychle regulovat. Přednost dejte deskám s elektrickým či automatickým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky